Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki wybrać zestaw stereo do 7000zł

dw

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Ja swoje E80 mam na 18m2, i powiem szczerze, że na 26m2 grają o niebo lepiej!!! Podejrzewam, że na 30-35m2 spisałyby sie jeszcze lepiej. E90 i E100 to już wg mnie nie są kolumny.Przewaga basu nad resztą pasma jest druzgocąca. A jeżeli ci zależy na głębokim basie to seria E nie wypada wcale tak źle.Ale jest on bardzo szybki i twardy, szczególnie w E80. Kwestia wzmaka to inna sprawa.Mimo tych 90dB efektywności potrzeba prądu. Ja techna nienawidze,hip-hopuf i tego typu potupaj, ale serii E szczerze nie polecam jako kolumn do takiej mjuzy, szczególnie E80 na tych się nie da takiej mjuzy zdzierżyć :)

Do potupaji godny będzie E250 jeżeli na ciśnieniu Ci zależy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.