Skocz do zawartości
IGNORED

marantz pm 7001+b&w dm309

nikitango

Rekomendowane odpowiedzi

jako totalny laik prosze Was o pomoc. jestem zapalonym milosnikiem muzyki. mam do dyspozycjii 4,5 k i chcialbym kupic dobry sprzęt. po głowie chodzi mi marantz pm 7001 + b&w dm309. jest to dla mnie spora inwestycja, wiec chcialbym kupic cos, z czego bede naprawde zadowolony i co posluzy mi ladnych pare lat. bardzo prosze o Wasze opinie na temat tego zestawu. z gory dziekuje

https://www.audiostereo.pl/topic/28542-marantz-pm-7001bw-dm309/

Witam

Najlepiej idz do salonu muzycznego i posluchaj takegio zestawienia i sam ocen oczywiscie dla porownanai posluchaj czegos innego bo w innym ukladzie moze ci sie wydac ze to jest "super" a wcale tak nie bedzie

Pozdrawiam

re14sato

nie jestem pewien, ale ten maratnz ma chyba opinię suchego... do tego bowersy... hmmm nie słyszałem, ale teoretycznie może to być nie bardzo...

a może monitory eposa? a wogóle to do jakiej muzyki tego potrzebujesz, do jakiego pokoju, jakie brzmienie preferujesz? tu wszystko ma znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.