Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera październik 2006

bikoz

Rekomendowane odpowiedzi

Paczka zostala wyslana w czwartek. Czesci z Mouser beda doslane pozniej, poniewaz niektore pozycje byly na backorder i Mouser wyslal paczke do mnie dopiero w tym tygodniu.

Paczka z Mouser przyszla do mnie dzisiaj. Poniewaz jest to ponad 1kg, wysle w najblizszy czwartek przez kuriera. Chyba ze zalezy na czasie, to moge to zrobic jutro przez poczte kanadyjska, ale wyjdzie 2 razy drozej ($40 vs $20)

Mouser ma polise ze jesli zamowienie przekracza $300 to wysyla przez UPS poniewaz jest wtedy dokladny tracking. UPS jednak narzuca powazny brokerage/handling fee przy odprawie, w tym przypadku wyszlo ponad $50 (plus 14% VAT)

Proszę o przysyłanie do mnie na mail swoich adresów

W TYTULE MAILA PROSZĘ WPISAĆ SWÓJ NICK Z FORUM

mam nadzieję że paczka dojdzie jutro,to bym w czwartek powysyłał

Witam, przesyłka na szczęście doszła, trochę niepoważne jest wysyłanie drogich elementów zwykłym listem, zważywszy na to ile każdy zapłacił za wysyłkę....

-Michał

tallica, 2 Sty 2007, 16:32

>Witam, przesyłka na szczęście doszła, trochę niepoważne jest wysyłanie drogich elementów zwykłym

>listem, zważywszy na to ile każdy zapłacił za wysyłkę....

>

>-Michał

Z mojego doswiadczenia wynika, ze czesciej gina przesylki inne niz zwykle, zarowno wysylane z Polski jak i z poza polski.

Z USA/Kanady jedyna przesylka jaka do tej pory byla wyslana i zaginela to ubezpieczony list z trackingiem. Reszta pomimo zwyklej koperty i znaczka dotarla....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.