Skocz do zawartości
IGNORED

B&W CM1 nie takie wyjątkowe głośniki.

wojciechu

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście,kazdy ma swój gust i prawo do osądów, osobiscie wole jednak słuchac głośników ''gazetowych'' lub jeszcze inaczej polipropylenowych ,bo z tych materiałow uzyskuje się znacznie ciekawsze brzmienie niż z Kevralu.

?

• 2 miesiące później...

Wyjątkowe to one są - z b&w pożegnałem się w 1998 - bo grały upiornie szeleszcząca góra i twarda średnica brak niższego dołu (DM 601) próbowało to grać z jakimś sony przygoda trwała krótko i myślałem że kewlar + blachi nie dla mnie aż do wczoraj cm1 + nad c326 - z tego duetu kolumny wyszły z twarzą nad niestety nie - dżwięk lekko konturowy ale góra delikatna i rozdzielcza dół zabawnie obecny ogniskowania wokali brak scena płytka i niestabilna - do zestawu 3020 + epos es14 daaaaleka droga niestety - po rozlazłym basie a właściwie basiorze z NAD c356 kolejne rozczarowanie modelem 326 kicha totalna - nie wiem jak można delektować się JEDYNIE tzw muzykalnością - ale to w nawiasie - b&w cm1 caculko ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.