Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz ok. 300zl

Funkee

Rekomendowane odpowiedzi

Więc ta koda byłaby najlepszym wyjściem. Tylko nikt sie jej coś nie chce pozbywać . W ogłoszeniach są po tuningu ale zanim dozbieram 200zł do już je ktoś wykupi. Co sądzicie o yamaha ax 396? chyba niebyłaby wcale taka zła...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wzmacniacze Yamahy skonczyly sie w latach 80-tych. AX 396 to plastikowy szmelc. PMA 560 bylby naprawde niezlym wyborem. Tam nie ma zwykle zadnych problemow z cienkimi potencjometrami. Ma toroid 70 watt/8 ohmow a zachowuje sie jakby mial co najmniej 100 watt. Bardzo wydajny pradowo. Miedzy nim a drozszym bratem 860 nie ma wcale duzej roznicy.

Moje zdanie: chcesz koniecznie nowy bierz Kode ale jesli nie boisz sie uzywek 560 naprawde z zapasem spelni Twoje oczekiwania (tez kiedys od niego zaczynalem a przesiadlem sie z HK 6100 - w porownaniu to byl odrzutowiec a 6100 kukuruznik:):):)).

oszukujecie wszyscy .. mam dobrą opcje jezeli chodzi o wzmak do 300 zl ... wybor oczywiscie pada Unitra Tamburyn 3 z przerobionymi przeze mnie koncowkami i tranzysotorami .. sa zmienione takze wejscia i wyjscia audio .. ( WBT ) , ...

ps. sprzedam tanio nawet ponizej 300 zl .. mimo ze ten wzmak gra moim zdaniem lepiej od wzmakow do ceny 20k zl ...

>Rolf

Ja też jestem zółtodziobem jeżeli chodzi o różne klocki ale z całą pewnością mogę Ci polecić NADa 3020. Najlepiej kup 3020i, bo taki będzie z początku lat dziewięćdziesiątych. Słuchałem go na kolumnach radmora LS30 (modyfikowanych na wysokotonowej vifie) i powiem Ci, że mojego poprzedniego Luxmana L 190 oraz NAda 312 po prostu zdmuchnął z powierzchni ziemi. Jak będziesz ostrożny, to na pewno kupisz model w b. dobrym stanie. Ja sam od kilku lat kupuje na allegro i prawie :-) nigdy się nie naciąłem.

Nie wiecie co moze byc uszkodzone w tym Denonku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wydaje mi sie zeby byl to potencjometr, bo by nie dzialal na obie kolumny a tu na jedna... niewiem czy warto... niechcialbym wydac na naprawe 100zl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.