Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner + 2 kolumny do 1200 zł

tomeus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Mam problem, do niedawna chciałem kupić sobie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Ale ostatnio jak zacząłem szperać po necie i zauważyłem że niektóre kolmny + amplituner wychodzą w dość podobnej cenie. Więc może warto by się nad tym zastanowić. Np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) + jakiś używany amplituner wychodzi mi w bardzo podobnej cenie. Ale ja sie na tym kompletnie nieznam :P Więc licze na wasze propozycje. Mam pokój 3x3,5m i słucham dość dużo techno, czasami coś wolniejszego, hip hop i zależy mi na dość ładnych basach ( tylko bez przesady... ). Licze na waszą pomoc, z góry dzieki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/29144-amplituner-2-kolumny-do-1200-z%C5%82/
Gość

(Konto usunięte)

Witam,

Dlaczego amplituner, a nie wzmacniacz stereo i tuner??? To drugie rozwiązanie do muzyki sprawdzi się dużo lepiej. Do powiedzmy połowy tej sumy możesz kupić jakiś całkiem ciekawy wzmacniacz (np. Kody - nienajlepiej wykonany, ale podobno na prawdę nieźle gra lub używany) + jakiś słaby tuner (nawet analogowy, a później jak dozbierasz to kupisz lepszy), a za drugą połowę kupić możesz jakieś podstawkowe kolumny np. Tannoy'a, które może nie spowodują, że tynk u sąsiadów odpadnie z sufitu, ale będą porządnie grały. Pozdrawiam..

Co sądzicie o wzmacniaczach pioneera ? Liczmy że 2 x Tannoy Fusion 1 to będzie około 660 zł. To zostaje jeszcze troche kasy:) Wzmacniacz może do 300 zł jakis używany. i pytanie kupie za 200 zł tuner ? Może jednak lepiej amplituner za 500

• 2 tygodnie później...

Byłem już w paru sklepach i najbardziej mi sie spodobały Tannoy'e Fusion 1. Czyli kolumny już są za niecałe 700 zł :) Teraz jaki amplituner / wzmacniacz. Fajnie by było jeżeli był by 5.1 żebym mógł w przyszłości rozbudować swój zestaw.

jesli myslisz o filmie to sie zgodze ze mozna to rozbudowac, ale jesli sluchasz muzyki to stereo tylko! nie ma innej opcji

a wzmacniacz to ja polecam Luxmana jakis! popatrz na allegro

Naprawde BDB amplituner stereo za kwote ok 500zl to Harman Kardon 3270RDS.... polecam:)

ostatnio byl na allegro w super stanie zz pilotem za 600zl ....

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

O co chodzi z tym pokojem ? szerokość,długość i wysokość ? czy twój pokój ma kształt trójkąta ?

Nie. Jest sześcianem o wmyiarach szerokość : 3 metry długość : niecałe 4 i wysokość ok 2,5 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.