Skocz do zawartości
IGNORED

ikon6 + denon 1500 jakie kable?

man06

Rekomendowane odpowiedzi

witam

wlasnie zostalem szczesliwym posiadaczem zestawu denon pma1500ae i denon cd1500ae. Musze przyznac ze kolumny ikon6 po podlaczeniu tego zestawu (wymienilem stary) ożyły. W zasadzie nie brakuje niczego, brzmienie jest przyjemne, dosc cieple, z konkrentym basem. Brakuje mi tylko kabli. Bylbym wdzieczny za sugestie, wazne jest dla mnie rowniez to zeby banany dobrze sie trzymaly. Licze na pomoc i dobra rade.

Pozdrawiam kolegow audiofili.

https://www.audiostereo.pl/topic/29167-ikon6-denon-1500-jakie-kable/

Proponuję wtyczki WBT z serii SafeLine - np. banany kątowe z kołkiem rozporowym, bardzo wygodne, w dodatku kable się przykręca a nie lutuje, więc nie ma problemu z wymianą samych kabelków. Ja mam połączone kablem QED Silver Anniversary XT - sporo lepszym niż stara wersja.

Lubię słuchać muzyki! :)

• 3 miesiące później...

Witam, cholernie dobrze trzymają się banany QEDa ale to są AirLocki - czyli jak takiego zamocujesz na kablu (sam tego nie zrobisz bez odpowiedniego sprzętu) to już później tylko cięcie wchodzi w grę a banan zostaje jedynie jako pamiątka. Co do WBT to te kątowe są super - jakbyś był zainteresowany to mam na odsprzedanie zakupione z miesiąc temu i nieużywane - mój pomysł na podłaczenie nie wypalił;-( Lada dzień pojawią się na Allegro -jak się zbiorę i je wystaiwę ;-))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.