Skocz do zawartości
IGNORED

Co jeszcze mogę zrobić?

wlod

Rekomendowane odpowiedzi

Doprowadziłem swój system audio do sytuacji w której słuchanie muzyki sprawia mi przyjemność. Ciągle jednak czegoś się szuka. Np. za kilka dni dotrze do mnie Audionova Powerstation. Pózniej pomysle o kondycjonerze. Zastanawiam się jednak nad kolumnami. Obecnie mój Exposure napędza Avance 509 Dana. Jest ok. Ale nie wiem czy Avance nie ograniczają mozliwości Exposura. Przymierzam się do małej modyfikacji Avanców ( np. wymiana okablowania). Tylko czy to dobry krok, czy może myśleć o wymianie kolumn? Dżwięk Avanców bardzo mi odpowiada i ewent. zmiana musiałaby być wyraznie odczuwalna. W necie są ogłoszenia dot. Jamo D570 - czy to są kolumny warte uwagi? Nie odsłuchiwałem kolumn z wyższych kategorii cenowych ale po prasowych opisach myślałem by w przyszłości pomyśleć o AP Virgo 3 i AP Tempo3

https://www.audiostereo.pl/topic/29243-co-jeszcze-mog%C4%99-zrobi%C4%87/

Nigdy nie jest tak by nie mogło być lepiej. W moim przypadku było to np. jakieś doświadczenie z sieciówkami. Wcześniej przywiązywałem wagę tylko do IC i kabli głosnikowych. Dzisiaj myśle np. o drobnej modyfikacji Avanców poprzez wymiane np. okablowania i moim zadniem skutek mógłby być pozytywny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.