Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz DVD do 350 zł z dobrym dźwięk

futu

Rekomendowane odpowiedzi

do futu

>jak radzi sobie z mp3

nie radzi sobie

czas szukania 30 sekund

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jednak kupię tą yamahę bo cena całkiem całkiem czyli 100 zł a jak się zawiodę to kupię drugi a ten sprzedam w końcu jak będę miał jakiś odtwarzacz który będzie czytał audio i mp3 to będę sobie mógł słuchać a przy okazji wyszukiwać sprzęt używany w komisach i allegro no i może natrafi się na jakiegoś denona czy tego philipsa. Jakiś czas temu np. jak nie potrzebowałem sprzętu to gość miał do sprzedania całkiem tanio dvd denon 9000 (chyba ten model) który miał uszkodzone coś z obrazem ale dźwięk działał - to też może być niezła okazja kupić sprzęt z drobną wadą obrazu ale bez wad dźwięku jak tego denona 9000

do futu

>jednak kupię tą yamahę bo cena całkiem całkiem czyli 100 zł a jak się zawiodę to kupię drugi a ten

>sprzedam w końcu jak będę miał jakiś odtwarzacz który będzie czytał audio i mp3

mp3 to we snach chyba, zerknąłeś na specyfikację ?

prezes2005 --

sugeruję siętym jeśli chodzi o obsługę MP3:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

sprawdź z jakich nośników czyta te mp3, bo niektóre odtwarzacze czytają tylko z CD, a z nośnika dvd ani rusz (chyba że to nie jest ważne)

pzdr

123... test

ten akurat tylko z CD czyta Mp3 - no jest to jednak wada, jeśli chodzi o radzenie sobie z Mp3 to czyta praktycznie wszystkie czyli VBR i CBR do 320 włącznie pomimo tego, że w instrukcji nie pisze o odtwarzaniu 320 kb to czyta je też.

Mam sprzęt od kilku dni i dźwiękowo jest w miare ok czyli nic rewelacyjnego ale da się słuchać tylko jednak za słaby bas, więc pewnie za jakiś czas go sprzedam jak uda mi się znaleźć tanio jakiś dobry sprzęt DVD, na razie mam na uwadze flagowy model Philipsa ewentualnie coś z Denona ale co do denona to jeszcze nie jestem pewien bo nie wiem jak radzą sobie z Mp3 no i odczytem płyt czyli CD-R/RW DVD+-R/RW i MP3 DVD

więc temat już nieaktualny

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.