Skocz do zawartości
IGNORED

Azur 640A - Problem i Liberty 5+

mariusz.z

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wzmacniacz ucichł kurka :( ,tak po prostu nie gra bez zadnych zapowiedzi.

Wczesniej gdy żona słychala dzwoniła do mie i tez mi mówila ze nie gra ale sobie pomyslalem ze coś przełączyła albo przestawila i nic sie nie stało i odziwo pozniej juz grał, czyli temat sobie odpusciłem,

a teraz słuchałem muzyki tak na 11 godzinie i nagle stwierdzilem ze plyta ma za duzo wysokich i chciałemn wyłączyc Direct i usunąc ich troche, i jak wcisnałem przycisk nagle cisza i tak jest. Pomyslałem ze zwarcie na kolumnach albo coś sie odłączyło ale wszystko OK.

Nie wiem mam go oddawac do serwisu czy moze samemu coś da sie rade zrobić. Prosze o pomoc

Drugie pytanie dotyczy moich kolumn Liberty 5+, chce cos poprawic w brzmieniu, i pytanie sprzedac i kupic cos uzywanego czy je gruntownie przerobic (i zmiana glosnikow kabli)

Myslałęm o monitorach Avance Signature 3+ lub Tabletkach (koszt ok 2000) czy wymienic glosniki na Jakies Vify i porzerobic zwrotnice (oczuwiscie przerobka u znanego fachowca w gdansku :) ) Oczywiscie do do brzmienia bede szukal co konkretnie potrzebuje jak zdecyduje w ktorym kierunku sie udac

Co radzicie w obu przypadkach

Serdecznie pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/29600-azur-640a-problem-i-liberty-5/

Witam po raz kolejny

Widze ze nikt nie moze mi pomoc.

Dzis sprawdzilem sluchawki i odziwo grają ze wzmacniaczem, moze to bedzie jakas podpowiedz.

Mam do 28.11 gwarancje zatem chyba oddam go na gwarancji. Moze wiecie gdzie w trójmiescie jest moze serwis CA kupilem go od kolegi z olsztyna zatem nie ma co go oddawac do sklepu tylko odrazu do serwisu

Ktos momze napisze na temat kolumn, bede bardzo wdzieczny

Pozdrawiam

Wzmacniacz oddaj do serwisu - wygląda na wzbudzanie się a jeżeli cokolwiek pogrzebiesz to stracisz gwarancję.

Kolumny - mam 3+ (to samo co 5+ tylko w małej skrzynce) - co można z nimi zrobić (ale nie w Trójmieście) - przeczytaj mój post w temacie 28908.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.