Skocz do zawartości
IGNORED

DIALOG nowe-korzystniejsze oferty

Pixeel

Rekomendowane odpowiedzi

KONKURENCJA, konsekwencją nowych "korzystniejszych" ofert Telefonii D I A L O G S.A.

Witam,

Właśnie przed chwilką podpisałem nową umowę z Dialogiem na mocy której stałem się

abonentem w/w Telefonii, korzystającym z linii telefonicznej (abonament 1,22 brutto), oraz usługi „transmisji danych z dostępem do sieci Internet DIALNET DSL”.

Jednym słowem abonament telefoniczny za 1,22 zł (brutto) + ADSL2 Mbit/s za 99,00 zł (brutto) = 100,22 zł (brutto).Umowę zawarto na okres 15 miesięcy (w tym 3 pierwsze miesiące za 1,22 zł (brutto)) .

Szczegóły:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Promocja trwa do 30.XI.2006 r.

Ukryta Zawartość

Kolejną bardzo istotną zaletą Dialogu jest brak jakichkolwiek ograniczeń zarówno dla wysyłanych jak i pobieranych pakietów danych - NO LIMITS.

ALE NAJCIEKAWSZE DOPIERO TERAZ:

Przedstawiciel Dialogu poinformował mnie, iż od kilku dni w ofercie Dialogu pojawiała się usługa DSL 3 Mbit/s

- przy umowie na 12 miesięcy: 267,19 zł (brutto)

- przy umowie na 24 miesiące: 119,00 (brutto)

- przy umowie na 36 miesięcy: 99,00 (brutto)

Szczegóły:

Ukryta Zawartość

Gdyby nie fakt, iż przeprowadzam się za ok. rok czasu, pewnie skusiłbym się na 24 miesiące z 3Mbit/s łączem.

W końcu Internet w Polsce zaczyna dotykać realnych cen – choć i tak powinien być (i pewnie będzie) tańszy.

Pozdrawiam

Pixeel

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/29643-dialog-nowe-korzystniejsze-oferty/

czas najwyzszy zeby ceny netu zaczely spadac. I tak chyba na ta chwile mamy jeden z drozszych w Unii...?brak ograniczenia jest bardzo dobry, ja mam u siebie w UPC 15 GB do sciagniecia i niestety bywaja miesiace kiedy brakuje...tez place ok 100, w tym kablowka, internet 1024 i tel (za ktory place jak korzystam)

Mag

Problemem jest to,ze Dialog nie przwidzial takiego sukcesu swojej promocji i nie jest przygotowany sprzetowo do obslugi takiej ilosci internautow, czego skutkiem sa polaczenia na poziomi 5 kbit/s na łączu 1 Mbit/s.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.