Skocz do zawartości
IGNORED

Wymiana lasera- Gdańsk

kazimierz

Rekomendowane odpowiedzi

302-88-50 Zdecydowanie polecam, nie dosyć, że dość tanio to jeszcze pasjonat. Potrafi naprawiac rzeczy gdzie inni już się poddali. Warsztat ma na Chełmie.

Z drugiej strony wymiana lasera jest dość prosta i można to zrobić samemu, ale jak nie chcesz to polecam ten malutki warsztat.

• 1 rok później...

Ja natomiast szczerze NIE POLECAM tego Pana z Chełmu. Skorzystałem z jego usług i teraz żałuję. Skasował mnie "stówkę" za wymianę lasera. Miał być oryginał Sony. Wstawił natomiast jakąś tanią chińszczyznę, która padła po dosłaownie paru dniach. Po ponownym oddaniu sprzętu zaczął coś ściemniać, że laser jest dobry, a przyczyna tkwi gdzie indziej. Z przeprowadzonych rozmów telefonicznych jasno wynika, że facet "delikatnie" ściemniał. Poza tym gość nie jest słowny. Trzeba cały czas samemu dzwonić i się dopominać, a on i tak sprzętu nie naprawił. Skończyło się na tym, że odpuściłem sprawę. Całe szczęście, że to był tani CD-ek. Radzę nie oddawać w jego ręce wartościowszego sprzętu.

Swego czasu zrobiono mi przegląd CD Accuphase DP 65 w Sopocie , ale chyba nie ma już tej firmy ?

To była chyba jakaś filia * Chris Sound Research " ??

W Sopocie niedaleko dworca . Przegląd bardzo drogi ,ale fachowy !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.