Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny JBL Studio L 880

orkan

Rekomendowane odpowiedzi

no ja mam jbl e 80 bo niestac mnie narazie o jbl z seri L oprocz tego ze sa brzydsze L ponoc maja lepsza góre,wyzsze czestotliwosci i bardziej szczegulowa. swoja droga jestem ciekaw jakby graly satelity z seri l z moimi e80.poniewaz jestem przed zakupem. swoja droga nie potwierdzily sie tezy ze moj denon 2307 zle zagra z jbl e80.

W tym czasopismie, pisali chyba o L890. Z tego co wyczytałem, grają inaczej niż seria JBL E. Bas jest tym razem mocny, głęboki, miękki i sięga bardzo, bardzo nisko. Srodek pasma jest absolutnie równy, liniowy, bez podbarwień. Góra odrobinę podbita, ale ciepła i pastelowa, bez natarczywości. Jednym slowem wygląd kompletnie nie idzie w parze z brzmieniem, ktore jest kulturalne i wyważone. Jedyny minus, którego się gdzies doczepili, to w L890 - większy niż w statystycznych kolumnach bas. W prasie zagranicznej piszą, że "to corvetta wśród kolumny" , "kolumny referencyjne w tej cenie" he, he :-) Muszę kiedyś posłuchać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.