Skocz do zawartości
IGNORED

REL QUAKE czy ktoś słuchał ??

_WILU_

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

być może jest szansa żeby przyjechał do mnie na święta :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

chodzi mi stricte o wrażenia z odsłuchu w systemie wielokanałowym...................możliwości tego subika w muzyce, zostały już bardzo obszernie opisane, i wskazują na to, że za tą cenę jest to produkt wręcz genialny.....:)

Harvi

napisz mi więcej o swojej konfiguracji !

czy to 11 litrowe maleństwo rzeczywiście gra tak rewelacyjnie ?? no bo task porównując np za pół ceny mamy KODĘ 100B lub 1000, o wiele większym głośnikiem, już nie pisząc o 1500zł gdzie już coś można wybrać, czy quake się dusi przy większych mocach ??

POZDRO

Ja akurat mam Sunfire'a nie REL-a, ale z równie niepozornym głośnikiem. Nie sugeruj sie w ogole wymiarami przetwornika, Koda to kończy się tam , gdzie zaczyna się dopiero zabawa z subami REL-a czy Sunfire'a.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.