Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka tania nagrywarka dvd ??

tilt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję kupić jak najtańszą nagrywarkę stacjonarną dvd. Ma posłużyć przede wszystkim do przeniesienia domowej kolekcji kaset vhs na dvd. Sporadycznie będzie służyć do nagrywania filmów, bądź jakiś programów. Niestety budżet mam bardzo ograniczony. Maksymalnie 350 zł, no może 400 zł. Z tego powodu póki wybrałem takie coś: EASYTOUCH ET-608, z dodatkowych zalet ma obsługę divix. Dwa lata gwarancji. Czy ktoś z Państwa spotkał sie z tym urządzeniem, jeśli tak to jakie wrażenia z obsługi, jak z awaryjnością, itp. Póki co jest to mój faworyt, ze wzgledu na divix - dzięki temu mógłby służyć jako odtwarzacz bajek dla mojego syna. Udało się mu właśnie mantę załatwić ;). Ewentualnie LITEON LVW 5005B, system zapisu na wszystkim ;), ale to akurat nie jest dla mnie jakoś specjalnie konieczne. Poczytałem trochę forum, wiem że ideałem byłaby nagrywarka z hdd, ale to niestety nie ten przedział finansowy. Proszę o jakieś opinie, podpowiedzi, może przeoczyłem coś na allegro.

Acha, jeszcze jedno, co nagrywarka musi posiadać by nagrywała audycje z tunera wbudowanego w stereo?? Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/30077-jaka-tania-nagrywarka-dvd/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.