Skocz do zawartości
IGNORED

Marzenia spełnione (AE Evo + Reloop)

fv

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie po długiej przerwie!

Nie mogę się powstrzymać przed pochwaleniem się spełnieniem swojego marzenia. Po kilku latach wreszcie mam to o czym marzyłem: Acoustic Energy Evo One. Wspaniałe, czarne i wreszcie moje. Zestawiłem je ze wzmacniaczem Reloop HA-200. Mimo, że zestaw jest niewygrzany już powalił mnie na kolana ;-) Postaram się napisać recenzję, jak już się wszystko "dotrze". Spróbuję też zestawić Evo z moim Luxmanem.

Tymczasowo źródłem jest Xbox 360 (konsola do gier). Możecie mnie oskarżać o herezje, gra to bardzo dobrze (co mnie nie dziwi specjalnie). Ostateczny wyrok zapadnie po wpięciu referencyjnego źródła (karty muzycznej na USB).

Pozdrawiam wszystkich! Dziękuję bardzo za recenzje odnośnie Reloopa - decyzja zapadła po lekturze tego forum ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/30094-marzenia-spe%C5%82nione-ae-evo-reloop/

fv -> No to pozdrawiam ja też mam :) Tyle ze gra Azur 540v2. Postaram sie napisać opinie jak pogra miesiąc (jeszcze z dwa tygodnie).

Co do XBOXa jako odtwarzacza CD to ja moge ze swojej strony powiedziec że podłączyłem PS2 pod wzmacniacz jak CD i zagrało to całkiem całkiem. Na pewno lepiej niz jakis komp czy CDPlayerek przenośny. Nie jest źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.