Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie w krakowie kupić tańsze kabelki?

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam, że w tej zakładce, ale wydaje mi się, że tu najszybciej uzyskam odpowiedź. Czy możecie mi podac adresy (lokalizacje ewentualnie) sklepów w KRAKOWIE gdzie dostanę tańsze raczej kabelki głośnikowe i jakieś tańsze internkoekty. i ewentualnie jakiś wtyki bananowe czy też szpilki? kabelki idą do tańszego sprzętu (kolumny cantona i sprzęt fine artsa) więc nie ma co szleć. Chodzi mi o takie w granicach 10 - 15 pln za metr. No i interkonekty w granicach 20 - 30 pln za sztukę (jakiś prolink czy coś w tym stylu). Gdybym tam mieszkał to znalazł bym sobie, ale to dla mojej kobiety która jest w Krakowie i dla niej to jest temat abstrakcyjny...

pozdrawiam

a w arcan vision mają doś fajny wybór kabli - mają całą kolekcję hotline - i warto się zainteresować tańszą wersją Spiral, albo jeszcze tańszymi siliconami , mają również wtyki w sensownej cenie. Mieszczą sie na Dobrego Pasterza - dokładnie na przeciwko geanta (oczywiście u góry).

Słucham tylko muzyki.

mówimy oczywiscie o takim poziomie cenowym jak pisałem?:) bo sęk w tym, że to musi być naprawde budżet. Paradoksalnie latwiej chyba kupić coś droższego:) wśród tanich rzeczy nie ma wyboru...

a jak chcesz bardzo tanio to mam za darmoszkę na zbyciu kable ze zwykłej miedzi OFC - chętnie się ich pozbędę (robię porządki na święta i mi przeszkadzają. Wystarczy że do mnie wpadniesz :)

Słucham tylko muzyki.

Giełada na Ballickiej, w soboty i niedziele- kupisz kable na metry za 1pln/mb , wtyki do wyboru do koloru od 1pln do 20pln za sztuke.- kilka dobrze zaopatrzonych stoisk. Wstęp - 2,5 (o ile dobrze pamietam) .

mry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.