Skocz do zawartości
IGNORED

Prosze o szybką pomoc - amplituner sony

mokry21

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Od kilkunastu dni bez skutecznie próbowałem zakupić amplituner na allegro, we wszystkich aukcjach zostawałem przelicytowany. O wszystkich amplitunerach licytowanych cokolwiek wiedziałem, dzisiaj mam okazje kupić amplituner sony str d265 za 300zł plus jakiś odtwarzacz cd (sony ale nie wiem jaki). Lecz nie mam zielonego pojęcia co to jest za maszyna, czy warta tej ceny, bardzo prosze o szybką odpowiedz , ponieważ jestem umówiony na ewentualny odbiór klocków za godzinke. Bardzo prosze o szybkie wskazówki

Miałeś racje denon, totalna porazka. Myślałem , że jak pisze sony to to powinno grać a to nawet nie wyglądało. Plastikowy panel a to co wydobywało się z tego amplitunera za pomocą altusów 140 z dzwiękiem raczej nic wspólnego nie miało. Jak leciała Katie Melua z płyty to jescze było do zniesienia ale jak włączyłem radio to już totalna porażka, mój zestaw kina z małymi satelitkami gra chyba lepiej. Wiem, że radziłeś mi coś z yamahy albo denona ale ciężko coś wyrwać w dobrych pieniądzach. Co byś powiedział na ten zestaw

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) to jest chyba wyższy model niż ten str d265 ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie. to niższy model, i starszy, i chyba nawet jeszcze nie na pilota. odradzam. miałem teraz pięknie utrzymanego denona, starego, ale wysoki model i z pilotem i instrukcją. dra75vr. tak zadbanego sprzetu nie widziałem jeszcze. poszedł z 380 od ręki. miałem tez yamahe, rx-300. tez poszła. obecnie mam to wielgachne onkyo rds.

naprawde, jak wciaz sie czaisz na ampli, to podaj cene, a ja ci wkleje linki z allegro z ciekawymi ofertami. tzn jedna juz mam,

Ukryta Zawartość

drugi model od góry w tej serii (-35r). sprzęt z klasa, mają mały bass, ale sa tak niesamowicie detaliczne ze az chce sie tego słuchac. a bass zawsze mozna popodkręcac na filtrach, ma duzą moc, wiec nie bedzie problemu z iloscią prądu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) stara ale jara, bez pilota

Ukryta Zawartość

Yamahy podobnie jak denony maja krecony loudness, przez to mogą sprawiac wrazenie braku bassu. ale wszystk doskonale idzie wyregulowc na filtrach. obie marki bardzo kolturalnie grają. jezeli onkyo, to tylko z loudnesem, bo onkyo z natury to sprzęt bezbasowy, ale nieliczne modele z podbiciem bassu mogą sie podobac.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) o stówe za duzo

ogólnie nic ciekawego wiecej nie ma chyba ze vintage, ale jesli chcesz pilota to masz powyzej linki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>>>> mokry21 Myślałem , że jak pisze sony to...

>>>>ehhh --------> używaj strony biernej czyli: jest napisane zamiast "pisze"

mój błąd :) postaram się poprawić, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.