Skocz do zawartości
IGNORED

kity a sprawa odsłuchów

romekp

Rekomendowane odpowiedzi

zorro, jakie sklepy w Polsce, o czym ty mówisz ;)))

Na stronie AN są wymienione sklepy, gdzie można ewentualnie kupić kity (AN zaprzestał sprzedaży bezpośredniej jakoś rok temu). Jakiś w Danii chyba, parts conneXion w Kanadzie, i coś jeszcze... Najbardziej obiecująco wyglądał ten

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) prosili o kontakt pod koniec października, że niby może coś będzie (kupowałem od nich trochę innych części - ceny i obsługę mają o.k.).

Z panem Szemisem rozmawiałem, mówił, że nie ma szans kupić przez niego, a już na pewno nie w tej cenie co we wzmiankowanych sklepach.

Oprócz materiałów propagandowych na stronie AN obczytale wszystkie testy tego kitu, zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, więc będę się w sprzyjających okolicznościach jakoś późną zimą na niego decydował.

No i co, wydało się, że kupuję na podstawie "tabelek" ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Romekp

Chyba nieuważnie czytasz moje wpisy . Wspominałem o Szemis Audio który podaje się za dystrybutora AN w Polsce a nie jakimś sklepie !

Parę akapitów wyżej wspomniałem też wprost że na Alepha zdecydowałem się na podstawie recenzji w prasie zachodniej .

zorro, uważnie, uważnie, tylko nieuważnie piszę - miało być kity a nie sklepy. Szemis jest dystr. AN, z nim rozmawiałem. Ale przeczytaj na stronie AN - kity i części (np. kondensatory) sprzedają poprzez inną sieć dystrybutorów, niż gotowe klocki. Obecnie jest to 7 firm (więcej, niż jak ostatnio zaglądalem).

Nie wiem jaka jest sytuacja w Szemis bo nigdy sie z tą firmą nie kontaktowałem.

Chciałem się tego własnie dowiedzieć od Ciebie bo "siedzisz" w AN.

Liczyłem na możliwosc skopiowania dokumentacji do DAC 1.1 jesli oczywiscie się zdecydujesz na zakup. Na razie "wygrzebałem" schematy do DAC 4.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.