Skocz do zawartości
IGNORED

używany wmacniacz do 600 zł

Stiffi

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

dla niezorientowanych wpis ktory timex odniosl do siebie:

discomaniac71

o mnie | ignoruj | PW

stat: 1060 / 4334 / 21

7 Sty 2007, 11:45

daxus skoro jestes nowy to musisz sie jeszcze duzo nauczyc zanim wyglosisz komentarze takie jak powyzej

Ty chyba naprawde disco chcesz żeby Twoja Mama miała syna bez przednich zębów. Skońcxz temat, tuninguj soniacza, i daj juz na luz bo naprawde żałosny jeste.s bardziej niz Gosiweski

E tam, też się uniosłem za szybko

Szkoda, że przyczyniłem sie do takiej niemiłej atmosfery

Teraz puszcze sobie muzyczke dla poprawienia nastroju na moim HI-Endowym Technics SU-V500, który przebija wszystkie klocki na allegro do 3k.

(żeby nie było wątpliwości ostatnie zdanie to ironia heh)

=>Denon

Cena w miare biorąc pod uwage że na allegro jest 630ESD za 630kup teraz. 650 tak jak 630 prawdopodobnie ma swojego odpowiednika 550=>650 tylko że z DAC.

A nawiasem mówiąc na jakim przetworniku jest 650ESD ??

Mam katalog na 1990r i tam jest 550ES,650ESD i 730ES. 550 i 650 mają identyczne parametry (2x175W DIN/4 Om). O rodzaju przetwornika w 650ESD nic nie napisano, tylko, że "pulse", więc może być 1 bitowy, bo to samo pisało na 1 bitowych Cd. Kiedyś testowałem przetwornik w Technicsie SU-V90D i wypadł lepiej niż ten wbudowany w SL-PS 900, no ale w tamtym wzmaku siedzi 18-bitowiec.

• 3 miesiące później...

Panowie też czaje się na 730, czy 790 zł jest wart, czy te boki można odkręcić bo mój CD to Sony CDP XB 720 Qs, który ma normalne czarne metalowe boki, jest też dostepny wzmacniacz SONY TA-F606ES, tylko ze za cenę 1250 zł,czemu niższy model jest tak drogi,jak ma się w porównaniu do 730?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.