Skocz do zawartości
IGNORED

GROŹBY NA FORUM - BRAK TOLERANCJI

miroalien

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

jestem za wspomnianymi wczesniej ustawkami.Prosze redakcje o patronat nad w/w pomysłem,wystarczy o zgode na zrobienie 3 lub wiecej sztandarow z napisem audiosterego.pl, jedni go poswieca w kosciele inni w synagodze trzeci na wiecu politycznym przy miedzynarodowce...

trzeba wziąść sprawe w swoje/nasze rece a rece az sie rwa by ładowac po mordach.

Bedziemy robic ustawki przeciw sprzetowi vintage sprzedawanemu na allegro po hollendarnych cenach z handowcami allegro dodatkowo przeplecione piesniami bogorodzicy i boj to jest nasz ostatni etc etc...mozemy sie podzieli na mniejsze frakcje np KEFy na DALi czy PHasy na LEBENy.Sprawa jest krotka bic sie trzeba,Polska wasza mać.

• 3 lata później...
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 14 Września 2012 - sprawa wyjaśniona przez Admina
Ukryte przez Fr@ntz, 14 Września 2012 - sprawa wyjaśniona przez Admina

Danielburdz

Użytkownicy

148 postów

MiejscowośćCo Wicklow - Dublin

Wysłano dziś, 15:08

Rozkwasil Bym Ci Pysk bo inaczej z Takim Syfem nie potrafilem rozmawiac dobry wp***dol by Cie naprostowal i wierz mi ja jestem za granica Polski ale swoim zachowaniem doigrasz sie kilku tygodni w Szpitalu na reanimacji,wspomnisz moje slowa.

dziekuj Bogu jedynie ze nie ma mnie w polsce bo z przyjemnoscia bym posluchal wprost co masz mi do powiedzenia?

Pieprzone Tran Zboki!!!

Moje najnowsze PW.....ludzie tu normalni nie są.....

Danielburdz

Użytkownicy

148 postów

Wysłano dziś, 18:14

Oj wyleczyl bym Cie z przyjemnoscia tak ze nastepnym razem bys wiedzial ze ten ktos po drogiej stronie moze nietolerowac takiego Frajerstwa jakie soba reprezetujesz.ciesz sie i dziekuj ze ozesz sie schowac za monitorem bo beczal bys z rozkwaszonym nosem i bez zadnego zeba bo bym Ci wszystkie powybijal w mgnieniu oka Szczurku kanałowy!

Mamy do czynienia z marginesem społecznym...no cóż...różny element tu pisze.....

Danielburdz

Użytkownicy

148 postów

Wysłano dziś, 18:20

nikt nie reaguje z Administracji w twojej sprawie to doloze wszelki staran by Ci podziekowac za opinie jaka mi robisz tu na forum.Teraz Ty oczekuj na pukanie w drzwiach swojego domu!!!

KONIEC ZARTOW Z SMIECIAMI ROBI SIE PORZADKI !!!! PATRZ I WYCZEKUJ TO NA CO ZAPRACOWALES !!!!!

Margines to jednak chyba za mało by to skomentować....

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 14 Września 2012 - sprawa wyjaśniona przez Admina

POSLUCHAJ ZYZIO WYKOLEJONY MARGINESIE!WKLEJ ZAWARTOSC PRAWDZIWA A NIE DOPISANA PRZEZ SIEBIE DOLACZ ROWNIEZ WYKOLEJEŃCU CO TY WYPISUJESZ DO MNIE?TAK JAK WSPOMNIALEM JAK ADMINISTRACJA SIE TOBA NIE ZAJMIE SAM CIE DORWE I ORAZISZ MNIE ALE JAK BEDE STAL NA PRZECIW CIEBIE TAK BY BYLO FER A NIE NA FORUM TAK BY SIE TYLKO POSMIAC!!!

MIEJ ODWAGE I DAJ MI KILKA DNI A PRZYJADE I CIE SERDECZNIE PRZYTULE!!!

POSLUCHAJ ZYZIO WYKOLEJONY MARGINESIE!WKLEJ ZAWARTOSC PRAWDZIWA A NIE DOPISANA PRZEZ SIEBIE DOLACZ ROWNIEZ WYKOLEJEŃCU CO TY WYPISUJESZ DO MNIE?TAK JAK WSPOMNIALEM JAK ADMINISTRACJA SIE TOBA NIE ZAJMIE SAM CIE DORWE I ORAZISZ MNIE ALE JAK BEDE STAL NA PRZECIW CIEBIE TAK BY BYLO FER A NIE NA FORUM TAK BY SIE TYLKO POSMIAC!!!

MIEJ ODWAGE I DAJ MI KILKA DNI A PRZYJADE I CIE SERDECZNIE PRZYTULE!!!

Napisałem ci byś się spodziewał prokuratora.....ześwirowałeś na emigracji...biedaku....smutny przypadek.....drżę jak osika.....zawartość jest skopiowana słowo w słowo, a resztą zajmą się odpowiednie służby......unikałbym wizyt w Polsce na twoim miejscu...

PW już masz zablokowane więc się nie wysilaj....walnij łbem w drzwi lub się samo-okalecz...to typowe dla takich osobników.....

DRŻYJ !!!

DRŻYJ !!!

Przecież drżę :D

Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 14 Września 2012 - agresja
Ukryte przez Fr@ntz, 14 Września 2012 - agresja

obrazac potrafisz tylko przed komputerem ale jak sie zobaczymy to pewnie zmoczysz stringi ale to typowe dla takich jak ty Trans Panikarek!

obrazac potrafisz tylko przed komputerem ale jak sie zobaczymy to pewnie zmoczysz stringi ale to typowe dla takich jak ty Trans Panikarek!

LOL, jesteś jak dziecko we mgle, które nie wie co z sobą teraz zrobić, bo już tak się ośmieszyło..... :D

Nigdy cię nie obraziłem, sam zacząłeś, teraz pij to piwo.....

Bedziesz recytowal nawet Szekspira juz Niebarem!

Bedziesz recytowal nawet Szekspira juz Niebarem!

Tak, tak, dopij tą wódę....zapij to wygnanie.....

Gość StaryM

(Konto usunięte)

To może w profilu użytkownika obok "dodaj mnie jako swojego znajomego" powinno być "Zablokuj użytkownika".

odkopanie tego wątku to doskonały pomysł

przypomnijmy sobie kolegów, poznajmy zamiłowania i pasje

ach te Święta 2006 ;)

a piszą dziś, że forum gnije, fakt, kiedyś to były dyskusje, i Jozwa bardziej demokratyczny

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.