Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki SAV / SUV do Polski?

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

A tak na serio,

takie klasyczne Bronco po małych zmianach na pewno się będzie lepiej prezentować od tych nowoczensych brzydali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9196-100001123 1170307738_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ten wątek powienien nazywać się: jazzik pokazuje prawdziwą twarz:)))

a wogóle to humor masz wybitnie dworski. Serio rozczarowujesz poziomem wpisów, aż nie chce się odpisywać.

Czyżby to koniec forumowego Jaśniepana ?

;(

A takiego forda móglbys kupic w stanach za marnych pare k zielonych :) I to bez leasingu.

Co ty na to?

Jacchuj ty glupku, nie zapomnialem o tobie w te swieta. To dla ciebie na gwiazdke. Enjoy it.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jacekwacek, 22 Gru 2006, 22:44

Małe porównanie. Opony mają 46 cali średnicy.

Wsiadanie i wysiadanie to pewnie niezła gimnastyka :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dla wkurwika moze byc w sam raz poniewaz osiol lubi bez potrzeby podskakiwac i sama fura jest podobnie brzydka do niego. Sebatianka jest jednak taka nieskoordynowana fajtlapa, ze w jej przypadku wymaganych bedzie okolo 12 podejsc zeby sie wtoczyc do wewnatrz. Jacchuja na dach. I mamy fajny cyrk.

mały off-topic :

kto zgadnie jakiej marki i z jakiego modelu jest pojazd pozbawiony karoserii ze zdjęcia w poście z godz. 21:22 ??

podpowiedź : silnik to boxer i ma tylko dwa cylindry

Jazz :-) od kiedy wydało się że jesteś zwykłym mitomanem gołodupcem pozostaje ci już tylko wklejanie zdjęć stosowanych przez ciebie gadżetów. Twoje dalsze onanizowanie się na temat drogich aut, alkoholi, amerykańskiej klasy i krajowego chamstwa, sposobności do nakładania rękawiczek itp. rzeczy o których po prostu nie masz bladego pojęcia, będzie już co najwyżej wywoływało uśmiech politowania na twarzach czytających. Będziesz fajtłapą z chora wyobraźnią, tak więc nie jesteś już w stanie nikogo obrazić.

Jazz :-), 22 Gru 2006, 23:04

>Vires matole, moj obecny humor jest specjalnie dopasowany do twojego nieobecnego intelektu. Idz

>sie teraz pobaw z jacchujem.

twój obecny humor, to taki powrót do przeszlości. To jest wlaśnie ta sloma z butów, której to brak staraleś się udowodnić, zanim się zdenerwowaleś.

Czekamy na kolejne fotki bmw :))) najlepiej razem z astonem i śmiglowcem za 2mln $ :) Wszystko w jednym ujęciu. Dasz rady? :)

qwa, to juz wyglada makabrycznie. jakis kadlubek czolga sie na rzesach ciagnac krwawy slad. raczki odrabane, nozki uwalone, kurna kadlubek! cos tam strzyka, cos pluje, wygraza sie i podskakuje popiardujac (wykorzystujac sile odrzutu do przemieszczania, spryciarz!) ogolnie - a feee..

pomyslal bym ze jest waleczny i moze dobil bym go po rycersku, ale wiecie co?

niech zdycha :)

sluchajcie olejmy go. jego juz nie ma. chlopak siedzi tam przy kompie, podskakuje, pluje na monitor, godzinami gapi sie w moje zdjecia (qwa psychol!). zostawmy go samego ze soba i uczcijmy minuta ciszy (okay sekunda). najgorsza kara dla niego jest to, ze stracil szcunek i tak pieczolowicie i starannie budowany tutaj wizerunek.

jazz.. tak miedzy nami, ktory to juz raz? zawsze to samo. to dlatego jestes taki samotny i nieszczesliwy? przytulil bym cie, ale cie qwa nie lubie :P

ps. powinienes wybaczyc rodzica, oni nie chcieli zle.

i to by bylo na tyle synku.

Proszę nie pastwić się nad chorym ;)

Od początku było wiadomo że Jazz :-) nie jest żadnym krezusem. Na takiego wykreowały go kłótnie z Fadeoverem, podczas których upozował się mimowolnie na dystrybutora Dynalaba. Niektórym forumowiczom wyświadczał usługi transportowo-zakupowe z USA. No ale pracuje na poczcie czy w jakiejś firmie spedycyjnej wiec ma to obcykane :)))

Odwaliło mu do pały dopiero kiedy zobaczył wątek, w którym jeden z forumowiczów chwalił się, że jeździł Astonem. Jazz :-) nie chcąc być gorszy nałożył na rękę podróbkę Breitlinga i ruszył do dealera Bugatti i Lamgorghini w L.A. Z czego zdał relacje opatrzoną fotografiami na forum... (wtedy jeszcze nie nosił rękawiczek ukazując swoja łapę przywykłą do pługa).

No i dalej już samo poleciało.

Musiał grać rolę światowca, eleganta, a ponieważ we wpisach na takiego nie wyglądał więc podpierał się odpowiednimi napomknieniami i fotkami nibyswoich luksusów :)))

Jakoś nikt z dyskutantów wcześniej nie zwrócił uwagi na głosy, że BMW Jazza :-) był wypożyczony. Nikt też nie widział jazzowego Astona, poza jednym zdjęciem dłoni na kierownicy (rozpoznawalnej przez Breitlinga). Nikt się nie zastanawiał dlaczego rzekomo kasiasty, klasowy gość miałby jeździć po całej Europie z aparatem i cykać foty swojej ubreitlingowanej dłoni :))) Możliwe że są takie zboczenia, ja nie słyszałem, za to pod ostry przypadek mitomanii pasuje Jazz :-) jak ulał.

Mitomana nawet prowokuje wiara ludzi w jego bajanią, a my z nim dyskutując dawaliśmy mu przekonanie, że mu wierzymy i zazdrościmy (jeszcze nas obwini o spowodowanie zaostrzenia choroby :))) (no to się zabawiłem w Internetowego diagnostę na wzór Jozwy Maryna ;)

PS. A najśmieszniejsze, że szacunek i podziw, o który Jazz :-) tak usilnie zabiega, wzbudziłby większy przyjeżdżając z USA choćby jakimś Fordem Bronco. No ale wtedy etos sukcesmena z ameryki ległby w gruzach, a cały american-dream szlag by trafił :)))

Ale chciał być jak z tej piosenki:

>

Uważaj na niego dziewczyny kolego uważaj na niego

Jest z metra cięty prosto z Pani wyjęty

uważaj właśnie dlatego

>

Jego oczy marzące jego usta drwiące jego aury pachnące

Jego kosmetyki jego taty fabryki

Jego kraje gorące<

No dobra Jazz :-) jesteś wielki i wspaniały. Dajesz tak światły przykład że chyba zaraz pójde umyś mojego hołotowatego brudnego Lanosa (LOL)

Muls jest raczej realny, choć >kanada< skończyła mu się jakiś czas temu ;) Najwyżej stał się nieświadomym podkręcaczem mitomanii Jazza :-) tak samo jak my wszyscy.

PS: jakie ubranie nadaje się najlepiej do mycia hołotowatego polskiego, brudnego Lanosa??? Może powinienem poprosić Jazza :-) o udostępnienie czegoś z jego garderoby? :))) Może cos lateksowego ???

nie wiem nic o użytkowniku forum jazz , nie znam i nie chcę znać stanu jego konta , jego nieruchomości

i ruchomości...

ale mam kilka refleksji

bywając tu i ówdzie spotkałem różnych bardzo zamożnych ludzi

ludzie ci nigdy nie zwracali uwagi ile kto ma $ na koncie ani jakim autem jeździ

jedyne na co zwracali uwagę to to czy moźna porozmawiać , pobawić się i pośmiać kiedy trzeba

(takie wakacyjne klimaty)

również w moim mieście są ludzie którzy mają wielkie firmy , dochody liczone w milionach $

...i co ?? i nic - można z nimi normalnie rozmawiać , nie stroja fochów i z reguły nie obnoszą się swoim

bogactwem...można też bywać u nich na imprezach i nie czuć się kimś gorszym

są jeszcze ludzie uprawiający mecenat czyli nie żałujący grosza i nie kalkulujący ile będzie

z tego zysku i czy w ogóle(m.in. dzięki takim ludziom możemy często gościć w moim mieście światowej sławy

reżysera Davida Lyncha) , powstają galerie promujące młodych , nikomu nieznanych twórców...

sorry jazz - nie skumałeś w czym rzecz... niektóre twoje wpisy nawet kiedys fajnie mi się czytało,

cenię ładnie zbudowane zdania i wyrafinowane słownictwo...ale nie znoszę lansu na $$$$$$$

wiesz , jest tu w moim mieście taki pan jeżdżący maybachem 57... tyle tylko że ów pan nie wchodzi wszędzie tam

gdzie by chciał wejść... a wiesz dlaczego ?? bo parkuje (jego szofer) tak aby xenony w komplecie z halogenami

świeciły prosto w drzwi... a te drzwi niestety prowadzą do klubu prywatnego więc nie ma obowiązku wpuszczania

kogokolwiek...

...jest takie powiedzenie > S-klasę po prostu kupisz , klasę albo masz albo musisz się jej wyuczyć...

gdybyś jazz w inny sposób traktował ludzi to i oni traktowali by cię inaczej

oczywiście wcale nie twierdzę iż powinieneś traktować ich inaczej - traktuj jak uważasz , nazywaj tak jak

ci rozum podpowiada - ale spodziewaj sie reakcji wprost proporcjonalnych do swoich zachowań

aha , mam wielki sentyment do 2CV - plus za to że wiedziałeś

Ja wróciłem z hameryki bez bryki SUV, chyba porażka co? W obronie znerwicowanego autora wątku mogę dodać, że życie na obczyźnie nie jest takie piękne. Choć niestety tego co przeczytałem powyżej nie można usprawiedliwić.

Americano, nie Ty jeden i nic w tym tragicznego.

Marcins już się tak nie chwal ze znasz Misztala ;) Który na tego Maybacha i Hummera powinien wydać cały obrót firmy (dziwne, prawda?).

Ale na pewno nie słyszałeś o właścicielach Atlasa, który we dwóch mają 50mln.PLN netto do podziału co roku i zachowują się jakby byli niewidzialni.

uchowaj Boze , nie znam go ! cieszę się że nie ma wjazdu tam gdzie się bawię :)

...to właśnie właściciele Atlasa spnsorują projekty Davida Lyncha , również jeden z nich otworzył

galerię pomagającą młodym artystom

oj , cos nieuważnie tym razem przeczytałeś mój post - ale to nic złego :)

w końcu świąteczną gorączkę mamy :)

Kocham jazza bo jest piekny i bogaty i wykończy cała tą zawistną, zazdroszcząca,ujadającą 30% chmare plebsu>plebs szlag trafi, a geny plebsu do ziemi.I tak NARÓD poprawi swój kod genetyczny.Wesołych świąt>Ale cięzko będzie, co? bo tu Majbachy, fury ,dziewczyny .Jak tu przeżyc do jutra ,jak sie tego nie ma- czego wszystkim zainteresowanym życzy SW.Mikołaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.