Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki SAV / SUV do Polski?

Jazz :-)

Rekomendowane odpowiedzi

majo, jestes nudny. Jestes niski, biedny, brzydki, nieatrakcyjny, niewyksztalcony i nie miales kobiety od lat. Zapomnialem o czyms?

zapomniales o tym fantastycznym dymanku w zeszlym tygodniu. nie pamietasz tych dozownikow?! jazz, prosze, nie obrazaj sie przynajmniej na przyjaciol.

Jazz :-) ale namolny jesteś z tym zdjęciem! Zdjęcie i zdjęcie - zboku jeden!

Jeszcze mojego trabanta bym może tu wkleił ale wiesz my hołota polska skromne ludzie som i nie epatujemy dorobkiem całego życia...

Nie pij już dzisiaj.

Jak się dasz karnąć nową bryką, to może pogadamy o jakiejś sesji zdjęciowej :)))

Mam nadzieję że nie zastawiłeś rękawiczek i Breitlinga??? A co tam, do diabła z nimi! Pojedziemy na miasto Toyotą i kupimy ci do niej jakieś sportowe rękawiczki i odpowiedniego stylem kolorowego Swatch’a!

PS. Przepraszam! Czy jest na sali lekarz?! ... kolega nam się zagotował!!!

sytuacja wyglada tak: jazz sie wnerwil i ..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a my na to:

Ukryta Zawartość

post-6817-100001184 1170307632_thumb.gif

post-6817-100001185 1170307631_thumb.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kurde, nie moge sie napatrzec jakie to brzydkie jest :-)

To do biegow jak sztyl od lopaty :-)

Ale co tam, mam propozycje.

Zrobmy Jazz'owi prezent pod choinke.

Proponuje zestaw do Toyoty. Zegarek oraz nawigacja satelitarna:

Ukryta Zawartość

post-1349-100001179 1170307640_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hahaa. Nawet sabian, ta nieskoordynowana i kompletna fajtlapa ma wiecej odwagi od was namolne i anonimowe smarkule. Chodzicie takie obsrane z podwinietymi zakrywajacymi mordy spodniczkami i oferujac pedalskie prezenty. Jak zwykle brak wartosci i sam szajs. Wynocha bo kazdej indywidualnie, lub wam wszystkim naraz dam w pysk. Smarkate brudasy. LOL

jazz chlopie daj juz sobie na luz, bo ci aura przygasa. wyglada juz jak brunatna kupa. jak tak dalej pojdzie to ci zadna strategia powrotu nie pomoze i bedziesz musial zaczynac od malpy.

aha i nie popisuj sie tu resztkami atrybutow, bo jak ja ci wjade do czapki, to odbedzie sie pierwsza w historii internetu lobotomia online.

idz spac i nie brykaj bo klapsa dostaniesz.

i jeszcze jedno.

moze powiemy sobie wszystcy "wesolych swiat" i zamkniemy ten kretynski watek.

prozba do lukara. zamknij to szambo, uprzejmie prosze i idzmy wszystcy w pokoju w pizdu.

ja przynajmniej wzorem holoubka "wypierdalam" bo juz mi sie litosc miesza ze zniecheceniem gdy obserwuje upadek tego goscia. wez sie w garsc pasia jego mac i zachowuj sie.

nara.

No dobra sabatiel, nie bede ci juz dokuczal, ale powiedz mi prawde...jestes troche taki fajtlapowaty, co? Wygladasz na miska, ktory nie mial nigdy dobrej koordynacji, nie nauczyl sie jezdzic na nartach, rower tez byl dla ciebie zbyt ryzykowny, o hokeju na lodzie nie wspomnie - zginalbys od krazka w drugiej minucie i zadna kobieta nie powiedziala ci wprost "kochaj sie ze mna, wez mnie, no bierz mnie frajerze, CZEKAM!!". Posluchaj mnie ty windowy grajku, jestes taki jak twoja muzyka. Miekki, fajtlapowaty. k**wa, sabatiel, moi kumplke bardziej przypominaja Iggy Pop'a a nie jeczace, upierdliwe i namolne male pseudo romantyczne zaplakane...zejdz mi z drogi bo cie rozjade pacanie.

Prostaku. Naucz sie pisac. Posba, nie "prozba" matole. W pizdu mozesz sam isc, ja jade na narty do Aspen. nastepnym razem jak nie bedziesz mial nic madrego do powiedzenia w temacie, nie przynos swojej plaskiej niemeskiej rozplakanej dupy do stolu.

jazz dziecino. spotkal bym sie z toba i pokazal jak ten fajtlapowaty misiek rozkwasza ci ryj. moze w ramach literowki aspenska cioto zamiast w pysk (z) trafil bym sie w jaja (s).

ale to nie ma sensu, wdajac sie ze mna w wojne energetyczna sam na siebie wydajesz wyrok. za duzy jestem na ciebie i zostanie z ciebie tylko chmorka smrodliwego piarda, ktora rozwieje sie w nicosci.

a teraz wybacz, bo mam swieta i lache na ciebie klade. ugotuj sie tam i zapluj. ja na ciebie rozowy wieprzku czu ju nie bede marnowal. jestes niereformowalny i jako taki juz stracony. siedz w tej kuli smrodu, nienawisci i glupoty i poprostu udus sie.

ch*j ci na grob.

Sabatiel, ty niemeska fajtlapo. Kupilem ci prezent pod choike, ty kulawy "facecie". Od nowego roku bedziesz narescie mezczyzna. Hahahaha..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hohoho! Cocacolo! Jazz się staje coraz bardziej niemożliwy. Odebrało mu nawet instynkt samozachowawczy.

Jazz :-) stajesz się ordynarny, taki bezklasowy, brzydki, mały, brudny i garbaty (LOL)

A teraz wklej tu zaraz zdjęcie swojego BMW, swojego Astona, swojej Toyoty, swojego Breitlinga, swojego domu w Zug’u, swojego apartamentu w Warszawie i działki pod dom w Konstancinie. Acha no i oczywiście super wypasionych systemów Dynalab, które masz w każdym pokoju kuchni i wszystkich sraczach swego apartamentu. Nie zapomnij zamieścić skanów z dokumentów ich własności :)))

Niestety Jazz :-) będziesz musiał udać się do Jozwy Maryna, on ci poleci dobrego specjalistę leczącego z mitomanii (trochę dziwne, że taki spec internetowych diagnoz psychiatrycznych, a wcześniej nie rozpoznał twojego zespołu chorobowego).

PS. Wiemy jakimi zabawkami się bawisz w samotności. Tę z ostatnich zdjęć masz dostać od Mikołaja??? No to sobie będziesz mógł się nią poSUVać w rozpaczy po SUVie, którego znowu oddasz dealerowi po zakończeniu jazdy próbnej (LOL)

Wkurwik, powinienes byc bardziej zadowolony. Sabatiel za chwile zapuka do ciebie do drzwi. Bedzie mial na sobie prezent ode mnie. Cieszy mnie tez, ze tak bardzo sie mna interesujesz. Hahaha....ty znudzony wlasna codzienna egzystencja zawistny mentalny fajtlapo. Wez sie do roboty i przestan matole podliczac innych!

Jełopazz u ciebie nie ma czego podliczać. Jesteś porypanym, jak afrykańskie tamtamy, mitomanem. Tobie nie podlicznie ale intensywne leczenie pozostało.

Czekamy na kolejne zdjęcia!

Tym razem urękawicznionej rąsi z Breitlingiem spoczywającej na wolancie >twojej< prywatnej avionetki (LOL)

Jełopazz u ciebie nie ma czego podliczać. Jesteś porypanym, jak afrykańskie tamtamy, mitomanem. Tobie nie podlicznie ale intensywne leczenie pozostało.

Tym razem urękawicznionej rąsi z Breitlingiem spoczywającej na wolancie >twojej< prywatnej avionetki (LOL)

Gość

(Konto usunięte)

A fee ...cóż za język :(

Jazz od razu dajesz poznać , że się czujesz swojsko - jak za dawnych dobrych czasach w domciu rodzinnym , co jazz ?:)

Teraz widać jak wiele robiłeś , aby nie wracać do tego rynsztoka...ale problem jest w tym , że rynsztok jest w tobie ! Nie uciekniesz od niego, a choćbyś nie wiem jak go przyozdobił , to i tak będzie cuchło .

Może mu troche brakuje do SUV'a, ale design jest niepowtarzalny. A poza tym jest Cabrio ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.