Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe co doradzicie

majmaj

Rekomendowane odpowiedzi

witam w imieniu mojego Kolegi ma do Was pytanie:

"Jesli ktos zna sie zna rzeczy,interesuje mnie kino domowe(wzmacniacz,dvd,glosniki)...wymiary pokoju 4x4m,ale nie wiadmo czy zestaw nie bedzie przeniesiony do znacznie wiekszego pomieszczenia..Kwota ktora dysponuje to 3 tys zl..Jeszcze jedna kwestia,urzytkownikiem tego kina domowego bedzie osoba ktora ma wade sluchu,stad zalezy mi na jaknajbardzej wyraznym i przejrzystem dzwieku... Bardzo prosze o konkretne sprecyzowanie tego co doradzacie..zalezy mi troskze na czasie.pzdr i dziekuje"

https://www.audiostereo.pl/topic/30276-kino-domowe-co-doradzicie/

Jeśli ma obsłużyć tak spore pomieszczenie - to zacząłbym od pożądnych frontów a z czasem jeśli bedzie taka potrzeba dokupił coś na tył - bo na nic pożadnego ta kwota nie starczy /jesli ma być wszystko od razu/

Niskiej klasy ampli + dvd to już 2 klocki a gdzie dobre głośniki:(

a jaką wadę (jak bardzo zaawansowana, czy odróżni granie Clatronic/CAT od JBL/DALI)?, bo może bez sensu pchać $$$ i styknie najtańszy amplituner z dobrą końcówką mocy + jakiś niedrogi zestaw kolumn + dobry sub...

pzdr

123... test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.