Skocz do zawartości
IGNORED

znowu forum padło?

Seba78

Rekomendowane odpowiedzi

A bo ta reklama wchodzi tylko co któreś otwarcie przeglądarki. Czasem się pojawia a czasem nie. Humorzasta taka... I linki w ostatnich tematach tez wywalają błąd.

Tak, tak... oczywiście Pitdog... Nie ma pojęcia co robisz z Dead_dogiem (i nie chce mieć, to znaczy co robisz sam ze sobą). Używanie komputerów z całego świata też - kto cię tam wie! Ale że ci się tak chciało z trzech kompów stukać. Normalnie się zapętliłeś (LOL) Myślę że jeszcze sześć piw i doszedłbyś do siebie... Albo do Dead_Doga (takie lan party, buhahaha)

Qubric, wernen - matoły

pitgod mieszka w Gdańsku a ja jestem z łodzi tłuku

zdecyduj się kto jest klonem ja czy pitdog i czyim - mieszasz Qubricwernen z tymi swoimi klonami a nie umiesz i potem głupoty takie wychodza jak z tymi kolejami (pamiętasz jak chciałes ryczeć na ludzi z lokomotywy debilu?)

mnie Qubric ludzie widzieli w realu w Łodzi na spotkaniu i wiedzą że nie jestem pitdogiem, - w przeciwieństwie do ciebie na którego można nasrać zupełnie bezkarnie bo nigdy się nie ujawni ze strachu i żadnego pisma NIGDY nie prześle do prokuratury za strachu.

JESTES SKAZANY na to, że będą cię bezkarnie obrażać - taki forumowy WOREK TRENINGOWY - juz 10 latki się tu specjalnie logują by ci matole przysrać - nawet z nimi sobie nie radzisz.

• Redaktorzy

linki w ostatnich wpisach nie dzialają, w opiniach tez - wszedzie tam gdzie linki mają postać tekstu (mod rewrite)

Na forum też nie działały ale tam zrobiłem je "normalne" więc forum działa.

Wysłałem info do osoby odpowiedzialnej za serwer ale na razie brak odzewu - Święta, poczekamy do nowego roku

wesołych

z(nie)nawidzony Lukar

Lukar

dzięki za troskę o forum, i nie przejmuj się tymi głupotami co poniektórzy wypisują na forum - może oni nie potrafią inaczej - jak kogoś kochają to też tak robią;)

Rób swoje i dbaj o nasze forum a jak coś się sypie to się nie łam - za wszystko nie jesteś odpowiedzialny.

Lukar - Wesołych, Rodzinnych, Spokojnych Świąt, wszystkiego najnajlepszego.

• 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.