Skocz do zawartości
IGNORED

Nastepca dla Sennków HD 530 II -do 350zł

Larus

Rekomendowane odpowiedzi

Mój znajomy, niemający niestety jeszcze dostępu do forum stoi przed takim oto problemem:

"Witam, zmarly moje sluchaweczki Sennheiser HD 530 II, wiec musze kupic nowe. Budzet przewiduje na ten cel ok. 350 zlotych. Ze wstepnego wywiadu wynika, ze wybor mam tylko miedzy Sennheiserami HD 555 a HD 570. Beyerdynamic nie sa kompatybilne z moimi uszami ;] Czy ktos moze mi doradzic jescze jakies sluchawki, ew. napisac jak sie maja 555 i 570 do 530 II? Slucham roznej muzyki, ale delektowac chcialbym sie prezde wszystkim takimi zespolami jak Pink Floyd, Marillion i takie klimaty ;] Sluchawki beda zapiete do wzmacniacza Denon PM-425R lub do karty SB X-Fi."

Pomożecie ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.