Skocz do zawartości
IGNORED

Telewizor CRT 32 cale

lolekczq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

moj stary telewizor niespodziewanie sie rozsypał i musze kupić nowy, a że zakup nie był planowany więc nie rozglądałem się jeszcze i jestem troche do tyłu w tym temacie.

napewno bede chciał kupic panorame 32 cale CRT ponieważ korzystam tylko ze zwykłej anteny a moje DVD nie ma HDMI wiec CRT w zupełności wystarczy.

Proszę o pomoc przy zakupie, na co zwrócić uwage i czym sie kierować.

Za podpowiedzi i sugestie z góry dziękuję

https://www.audiostereo.pl/topic/30428-telewizor-crt-32-cale/

no więc dzisiaj zwiedziłem wszystkie sklepy w mojej wiosce i w zadnym nie było tego philipsa, samsung był tylko w jednym ale nie za specjalnie obraz w nim wyglądał. Nie ma sie zresztą co dziwic slimy nie ciesza sie dobrą opinią

zaryzykowałem i w ciemno zamowiłem tego philipsa jutro powinien byc, wtedy cos wiecej napisze czy warto było

ciekawe co to za wioska ? twoje opisy w 'o mnie' sa dosc "skromne"... wstydzisz sie czy co ?.

jesli zamowiles, i uda Ci sie dostac, to mozesz sie czuc szczesliwcem. Nawet w sklepach internetowych szans nie daja na ten model.

"jesli ten samsung to tzw. slim fit, to radze unikac, zla geometria obrazu, obraz wyraznie gorszy niz u philipsa. polecam philips"

Bardzo podobają mi się kineskopy Philipsa, ale maja jedna wadę - potrafią często padać na zwarcie jednego działa, co daje efekt swiecenia w jednym kolorze

Dowcip kolegi : LCD .... hmm , to takie cos co udaje telewizor ? ;)

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

no wiec po kolei moja wioska to olsztyn :) (ten większy)

tv przywiezli i z zamowieniem nie było problemu bo jeszcze sporo jest tych philipsow

samsunga nie wziełem bo to slim co prawda jest poprawiony od starszego modelu ale cudow nie ma prawa fizyki na to nie pozwalają zeby to dobrze swieciło, od philipsa rożni sie tylko tym ze ma PiP ale za to z tego co wyczytałem to brakuje mu progresywnego skanowania. No i jeszcze tego philipsa udało mi sie kupic o 550zł taniej niż samsunga, więc nie warto dopłacac tyle kasy zeby miec samsunga z PiPem. No i obraz u mnie w domu ze zwykłej anteny dachowej jest lepszy niz w mm z satelity na tym samsungu. Wiec chyba moge być zadowolony z zakupu

Dzięki wszystkim za pomoc i porady.

Tak, to byl dowcip ze: "dobrze udaje LCD'ka", chodzilo mi oczywiscie tylko o ksztalt obudowy...

Ja szukalem tego Philipsa jakies 3 tygodnie temu i nigdzie nie bylo, a Olsztyn ? chcial bym mieszkac w takiej pieknej wiosce, nawet jesli jest uboga w sklepy RTV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.