Skocz do zawartości
IGNORED

Wybór słuchawek

mr_spock

Rekomendowane odpowiedzi

Temat pojawial sie n'tą ilość razy... wiem

Ale w morzu postów cięzko mi wyłowić cokolwiek, tym bardziej, że nie mam do konca sprecyzowanych oczekiwań

w oko wpadły mi dwa modele: AKG k 141 studio i k 171 studio - oba dostepne na allegro ponizej 400zl, i nie chcial bym wydac więcej.

Oczywiście otwarty jestem na inne sugestie. Słucham głównie jazzu, ale wolal bym jakies uniwersalne konstrukcje (jeśli wogóle jest mowa o czymś takim w tym przedziale cenowym).

Moj znajomy od ponad 10 lat ma jedne i te same AKG, wiec chyba sa niezle wykonane. To mnie do niech przekonuje.

I gdzie w gdansku możliwy jest ewentualny odsłuch?

https://www.audiostereo.pl/topic/30434-wyb%C3%B3r-s%C5%82uchawek/

W tej cenie mozesz kupic rowniez Grado SR-60. Co do odsluchu w Gdansku-mozliwy jest w Albatrosie, Top-Hifi w Sopocie. Ja Grado SR-80 kupilem ostatecznie w Radiomarkoecie na Szczecinskiej na Przymorzu-ale akurat co do Grado odsluch raczej nie jest mozliwy-nikt tego nie trzyma-tylko na zamowienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.