Skocz do zawartości
IGNORED

Dobra skrzynka pocztowa

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

gutekbull - naprawdę warto przejść na interfejs gmaila, a nie ściągac jakimkolwiek programem.

gmail ma bardzo dobrą wyszukiwarkę (w końcu to google), sprytne wyswietlanie listów (nie tylko temat, ale też pierwsze słowa listu) i coś, o się w wersji ang. nazywa 'conversations'. Oznacza to, ze jesli bedziesz z jedna lub kilkoma osobami wymieniał listy na jeden temat uzywając opcji Reply, to te wszystkie listy beda przez gmail trzymane razem - a nie przemieszane z innymi listami jakie wysyłałeś lub dostawałeś w tym samym czasie.

Przydatna jest tez mozliwość wysyłania z gmaila jak z innego konta. Np mogę napisac z gmaila list który przyjdzie do Ciebie jakby był wysłany z mojego konta w pracy. Jeśli to drugie konto(a) (np w pracy) może mieć ustawiony automatyczny forward, wtedy całą pocztę możesz obsługiwać z jednego interfejsu mając wszystkie waidomosci pod ręką.

Panowie do d............y z tym gmailem niby działa ,ale caly dzień stracilem na zalogowanie sie ,to tylko 2 czynniki ,

nazwa uzytkownika i hasł - co tu .............. miało być k.........a moze byc źle !!!!

Nie mam czasu na pierdoły - nie przyjmuje mi nazwy uzytkownika - jak ja odzyskać ???

Apropos ja ją dobrze pamiętam - ten program jest do ............ zagmatwany i robi błędy !!!

Prawdziwy zagmatwany GMAIL.

>>gutek

przesadzasz, on jest prostszy niz wp :) wpisz www.google.pl i w prawym gornym rogu masz "zaloguj" po podaniu jako login calego adresu gmail i hasla pojawi ci sie w tym rogu m.in. "moje konto" klikasz i bedziesz mial okno z twoimi uslugami google i a kuku po lewej stronie bedziesz mial ustwanie twoich danych i hasla. end :)

Znalazłem przyczynę !!

Chrzaniony gmail nie lubi opery !!!

Zmienilem na Internet Explorer i zalogowałem sie za pierwszym razem.

Gdzieś powinna być informacja ,albo mam w Operze coś zablokowane.

Na dzis mam dość zabawy z kontami wszelakimi.

gutekbull, 27 Gru 2006, 16:48

>Znalazłem przyczynę !!

>Chrzaniony gmail nie lubi opery !!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zainstalowałem Mozilla Thunderbird 1.5.0.9 i testuje Gmaila , ale nadal nie odpala sie Operze ;-(

Wysyła i odbiera z zagranicy bez problemów.

Na razie trudno mowić o SPAMie - za krótki okres czasu, szkoda ze na wp. nie ma przekierowania poczty ;-(

• 3 miesiące później...

wątek przywróciłem, ponieważ mam problem z pocztą na gmail, którą wczoraj założyłem

Wygląda to następująco:

odpalam przeglądarkę firefox, w prawym górnym rogu jest moja nazwa i link do Moje konto. Wchodzę i... mam pusty ekran. Nie mogę wejść w ustawienia, sprawdzić poczty, kompletnie nic. (outlooka też nie mogę skonfigurować poprawnie, ponieważ najpierw trzeba ustawić na stronie w ustawieniach dostęp)

Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, proszę o pomoc.

pzdr

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

123... test

właśnie jave przeinstalowałem trochę podłubałem w niej i chodzi, ale i tak instalke od nowa chyba zrobię, bo z java od początku jakieś szopy mi wychodzą, tak jakby się nie odpalała, albo coś ją blokowało.

pzdr

123... test

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.