Skocz do zawartości
IGNORED

DVD - budżet 2500 - 3000 PLN jakie?

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, proszę o pomoc w wyborze odtwarzacza DVD:)

W tych kwestiach jestem kompletnym laikiem a ilość informacji reklamujących DVD jest dla mnie przytłaczjąca.

Szukam czegoś solidnego z dobrą wizją, dźwięk może być trochę niższej jakości gdyż na pewno nie będę na tym sprzęcie odtwarzał plików muzycznych.

W chwili obecnej dysponuję zwykłym TV lecz w przyszłości zapewne pojawi się jakiej LCD/Plazma :)

Nie mam ambicji budowania zestawu kina domowego ... gdyż jestem zatwardziałym zwolennikiem 2 kanałów :)

Więc .... co wybrać Denon, Onkyo ... a może coś z marek produkujących głównie sprzęt audio Rotel, Arcam etc ?

A i jeszcze jedna kwestia ... nie przepadam za stylistyką płaskich urządzeń z plastikowym panelem przednim ... to takie audiofilskie zboczenie ;)

pomożecie?

zdezintegrowany_3PO

https://www.audiostereo.pl/topic/30561-dvd-bud%C5%BCet-2500-3000-pln-jakie/

faktycznie nie wiem czy jest sens teraz kupowac tak drogie dvd, choc jeszcze z rok czasu minie zanim wejdzie HD

ok 3 tys kosztuje Denon 2930, jakośc obrazu - najwyższa klasa, skanowanie do 1080p po hdmi

ale jak masz możliwośc porównania kilku dvd w jakimś sklepie to sam możesz sprawdzic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.