Skocz do zawartości
IGNORED

JBL e25 czy e35 - cena!!!!!!!!

jack_bond

Rekomendowane odpowiedzi

A może warto wogóle spróbować jak się sprawdzi system w kinie nawet bez centralnego głośnika, bo oczywiście zdając sobie sprawę z tego jak jest ważny, wystarczyłoby po prostu wyłączenie go w konfiguracji amplitunera i przekierowanie do kolumn głównych, chociaż, to wszystko w dużym stopniu zależy od konkretnego amplitunera, w jaki sposób miksuje ten sygnał, bo gdy miałem Denony to po odłączeniu centra dialogi mocno traciły, na obecnej Yamaha DSP 595a jest zupełnie inaczej, tzn. przy odłączeniu centra nie ma wielkiej różnicy i dialogi są całkiem wyraźne a w słuchaniu koncertów nagranych w 5.1 werdykt nie jest jednoznaczny. Mimo wszystko jeśli jest miejsce na EC35 to zagra lepiej, tym bardziej że co jakiś czas zdaża się używany EC 35 za około 550zł więc przy takiej cenie bym się nie zastanawiał, z tego co pamiętam to ja mojego EC 35 kupiłem nowego za 650zł na allegro więc teraz też nie powinny być droższe, gorzej tylko jeśli trzeba go przesyłać bo trochę to waży i dojdzie koszt przesyłki, ale jeśli EC 25 dałoby radę kupić tak do 400zł to można się zastanowić, natomiast płacić za EC 25 500zł a potem patrzeć ze smutkiem, że niewiele wiecej kosztował EC35 to już problem....mimo wszystko nic nie sugeruję bo każdy ma inne kryteria doboru i nie każdemu trzeba tego samego a jest wiele osób które pewnie sobie cenią EC 25 i trzymajcie tak dalej wam powiem bo najważniejsze żeby mieć radość ze sprzętu

Sprawdzałem. Tez grał wyśmienicie. Nie słyszałem istotnej różnicy a zależało mi na niewielkich gabarytach głośnika centralnego. Jeżeli zamierzasz słuchać kina baaardzo głośno, wtedy moim zdaniem warto zainwestować w EC35.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.