Skocz do zawartości
IGNORED

...................jaki sub do E30 ?????

bato

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich wczoraj przyszły do mnie JBL E30. Mam je podlączone do yamahy RX 550. Dźwięk tak jak sie spodziewałem: rewelacyjny, pełny szczegółów, detali, bardzo przestrzenny, dynamiczny. W sam raz do moich 14 m2.

jest jednak problem, tak jak myślałem kolumnom brakuje niskiego i potężnego bassu, i chciałbym coś z tym zrobić. chodzi o kupno subwoofera, sęk w tym że sam nie wiem jaki. mam do wydania ok 1300zł, ale wolałbym mniej. Myślałem nad E250P, ale nei wiem czy nie bezie za duży do tych kolumienek, i do mojego pokoju, ale może sie myle. Czekam na inne propozycje jeżeli E250P w połączeniu z E30 to zły wybór

czekam na wpisy

https://www.audiostereo.pl/topic/30665-jaki-sub-do-e30/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.