Skocz do zawartości
IGNORED

plazma 37 cali do 8000pln

ArSoN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Planuje zakup plazmy aby uzupelnic swoje ''zabawki'' i w zaciszu pokoju cieszyc sie KD.I powstaje dylemat co wybrac?Dotychczas moim liderem jest panasonic TH-37PV600.Ale skaczac po roznych forach naczytałem sie o ''purpurowych wezach'' w seriach PV i zglupialem.:(Czy słyszeliscie o tym problemie a moze ktos zaobserwowal go wlasnie w swoim PV600?A moze to nie problem?Pozatym dobra rada nie jest zła.Moze cos jest godne polecenia max do 8000pln wielkosci max 37 cala?Dzieki.

https://www.audiostereo.pl/topic/30705-plazma-37-cali-do-8000pln/

Sprawdź tego LCD - >

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podobno jest niezły + ma gwarancje 2 letnia Door to Door. Sporo o nim mozna poczytać na hdtvpolska.com

Ukryta Zawartość

A dlaczego tylko 37''? To malutko i wrażeń kinowych raczej nie zapewni... Do tego rozdzielczość tej plazmy jak za tą cenę jest słaba (nawet nie jest to pełne HD-Ready) i o prawdziwym HD raczej nie ma co myśleć.

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

>Do tego rozdzielczość tej plazmy jak za tą cenę jest słaba (nawet nie jest to pełne HD-Ready) i o prawdziwym HD raczej nie ma co myśleć.

ktore plazmy za ta cene maja wyzsza rozdzielczosc?

ktore plazmy maja prawdziwe HD?

>ktore plazmy za ta cene maja wyzsza rozdzielczosc?

Już bym wolał ten model, prawie mieści się w cenie ;-)

Ukryta Zawartość

>ktore plazmy maja prawdziwe HD?

Tylko topowe pioneer'y

Pisałem ogólnie, nie koniecznie o plazmach 37''. Jeśli koniecznie ma być plazma i 37'' to ten wątek nie ma za bardzo sensu bo ile modeli jest do wyboru? Poza Panasonikiem jeszcze jakis Samsung by się może znalazł o jeszcze mniej typowej rozdzielczości... Panasonic jest przynajmniej sprawdzony i polecany przez właścicieli. Pozostali producenci raczej już odchodzą powoli od plazm...

Pozdrawiam!

Ukryta Zawartość

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

witam.LCD odpada,jakos do mnie nie przemawia.Zanim tak naprawde HD sie rozhula na dobre to bedzie juz czas zmienic tv na nowy.Z tego co widze faktycznie nie ma zbyt duzego wyboru jesli chodzi o 37'. Słyszalem natomiast 2 plotki.Pierwsza ze okolo marca Loewe ma wypuscic wlasnie 37 o rozdzielczosci 1024x1024. A druga to niebawem pojawia sie jakies nowe plazmy ''lodowe'' ????? O co chodzi słyszał ktos o tym czy moze ja na złym przystanku stałem i podsłuchalem:).Pozdrawiam

Witam. Polecam HITACHI 42PD9700. U mnie podłączona kablówka daje bardzo zadowalający obraz a nie wspomnę o obrazie z DVD (miodzio). Długo się zastanawiałem zanim kupiłem ale teraz widzę, że się opłaciło. A jakby co to jest zawsze HD ready. Póki co jest na dotarciu a jak sobie po tym okresie podreguluję obrazik zgodnie z moimi upodobaniami to dopiero będzie ;-)) Aha i cena z Allegro jakieś 8.000 - a więc mieści się w twoim budżecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.