Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do 400 zl

dyder

Rekomendowane odpowiedzi

a co oznacza koncowka RS w yamahach bo znalazlem cos takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

RS oznacza ze jest to cos takiego jak ES w sony ?? czy wrecz odwrotnie sa to gorsze modele ?? a co do tego zlotego denona to jak dlamnie ma za malo mocy moje kolumny maja 140 znamieniowej wiec jego 20 W chyba nie pociagnie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a to ?? bo gdziesz widzialem na forum ze ten wzmak jest calkiem calkiem. Prawda to ??

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i jeszcze takie cos

ps czemu na tym forum nie ma edycji postow ;/

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

mrówek

o mnie | ignoruj | PW

stat: 15 / 8 / 0

30 Sty 2007, 23:10

Ogólnie myśle nad jakimś sony z serii ES(5xx) lub yamaszki AX(4xx,5xx,700) ogólnie jak czytam o yamaszkach mają sporo bajerów np LOUDNESS,TONE BYPASS

od kiedy to TONE BYPASS i LOUDNESS to bejery? standardowe funkcje wielu wzmacniaczy.

Kurde ja troche zacofany jestem dopiero teraz otwieram okno na świat ale mniejsza o to.

Ponawiam pytanie co sądzicie o nim ?

Ukryta Zawartość

to z mojej dziury mam to na miejscu chyba przejde sie do gościa to go trochę pomęcze ^_^

Ukryta Zawartość

To zależy na czym Ci zależy:) Jak ma to tylko grać po to by jakkolwiek grało to zainwestuj w cokolwiek. Jak ma spełniać określone wymagania brzmieniowe to napisz na czym Ci zależy i coś się dobierze. POZDRAWIAM:)

chodzi mi tu wyraziste brzmienie, niezbyt ostre do muzyki popularnej, rokowej, czasem poważnej, chodzi mi też odpowiednią moc, na kolumnach jest napisane imput 100 W music 50 W, mniej więcej wiem o co chodzi, ale nie do końca, poza tym dziękuję, że się odezwałeś, pozdrawiam

• 1 miesiąc później...

Odswieze watek. Skladam rodzicom alternatywny zestawik do domu- na rocznice slubu:) Kolumienki Dali 104, a za zrodelko robic bedzie denon dcd-895 poblogoslawiony przez Piotrka608. Gdzies w piwnicy stoi taki haj end ;)

Ukryta Zawartość

i nie wiem, czy warto inwestowac 400-500zl w cos innego. Myslalem troszke o gainclonie... Ostatnio na allegro poszedl musical fidelity b1 za 560zl, a dzisiaj znalazlem identycznego na forum... Prosze o sugestie:)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.