Skocz do zawartości
IGNORED

Zapisy na Wąż pleciony, ochronny HGP

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

=>hammil

Wiem wiem ... tylko mi ciezko zaplacic za osoby, ktore sie "zabawily".

Wole oficjalnie zeby nie bylo, ze kase na pajacyka przeznaczam na oplacenie za ....

Cos na pajacyka bedzie ... mysle ze, zostanie z przesylek.

=>Leszek

i zostaly zaksiegowane 31 ... bardzo przepraszam, nawet mam zaznaczozne ze wplaciles .... jeszcze raz przepraszam, mam nadzieje ze nie urazilem, nie wiem czemu znalazles sie na liscie :D

Moze cos sie znajdzie .... zapamietam ze ktos chcial i albo ja zejde z zamowieniem dla siebie //tzn podziele sie// albo jesli ktos nie zaplaci wejdziecie na jego miejsce

=>sovajazz

No ja tak ... tylko ten serwer zagraniczny, z ktorym sie laczylem i podawalem dane .... to juz Cie nie wypusci.

Musisz przez konejne 10 lat placic termoniwo abonament RiTV //nie posiadajac telewizora ani radia//

-> Frycu

Dzieki wielkie. Daj znac gdyby ktos zrezygnowal - zostaw dla mnie informacje w tym watku lub wyslij maila na [email protected] . Jesli nikt nie zrezygnuje, to nie bede wrednie wyludzal od Ciebie Twojej czesci i po prostu poczekam na nastepna ture (az tak strasznie mi sie nie spieszy) :)

-> vanvideo

Jesli Frycu nie znajdzie dla mnie plecionki, to moze zrobimy druga ture? Popytalbym znajomych, moze tez sie skusza. Czy dobrze pamietam ze 100m to minimalna dlugosc, jaka mozna kupic?

Okazuje sie ze pajace z 2 firm sie nie dogadali i nasze zamowienie sobie lezalo i lezalo zaden nie wyslal emaila co za organizacja

Jesli ktos chce oplot bo byly 2 osoby moge dodatkowo kupic 50m

Prosze o szybkie emaile do mnie

>Frycu:Niestety mimo,że firma niemiecka-Helukabel- organizacja wschodnia ;o)Miałem lepszy kontakt z konkurencją-Lapp.Czekam dalej!!! Ceny przed 1 listopada br?Bo zmienił im się cennik.Pozdrawiam

No sami wiecie jak zamawialem z LappKabla ... rewelacja 0 problemu

Pozniej wyszlo ze nie sprzedadza prywatnej osobie to bez problemu przeslali przez swoje hurtownie ... powyzej 500zl przesylka za darmo

A tu ... cale szczescie ze nam ceny dali takie same, no nie do konca

plecionka 365zl/m a bylo 350zl/m i to wczesniej podali ale nie pisalem o tym

bo mysle ze z naddatku za przesylke uda sie zalatac dziure. A jak nie to kto moze i ma za darmo przelewy wplaci mi pozniej ... zobaczymy :)

A przy okazji nie mam kasy od:

- floyd

- lechu

Jesli te osoby nie wplaca zostanie 13m kabla i 10 oplotu.

Przepraszam, ze tak wypisuje publicznie ale zapisy byly tez publiczne,

a ze kwota juz wplat przekroczyla juz 2 tys zl ... musze informowac innych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.