Skocz do zawartości
IGNORED

MICROMEGA STAGE5 + VINCENT SV-233

helmuti

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Potrzebuje porady w kwestii doboru wzmacniacza do dotwarzacza CD. Ze swojego starego systemu (patrz mój profil) chcę zostawić tylko MICROMEGĘ 5 i w pierwszej kolejności dokupic do niej wzmacniacz. Jestem zainteresowany kupnem VINCENTA SV-233 ale niestety nie mam możliwości odsłuchu w miejscu zamieszkania.

Dlatego zanim wybiorę się do salonu chciałbym wcześniej zaięgnąć rady. Czy może ktoś z was miał okazję słuchać takiego zestawu, a jeżeli tak to z jakimi kolumnami ( drugi krok w zakupach do pokoju ok.20m2 ) i na jakim okablowaniu.

Chętnie usłyszę także inne propozycje co do wzmacniacza w cenie max.5000PLN, interesuje mnie poprawny melodyjny i przestrzenny dźwięk. W moim profilu przedstawiłem zainteresowania muzyczne.

https://www.audiostereo.pl/topic/31196-micromega-stage5-vincent-sv-233/

helmuti, 26 Sty 2007, 09:43

Kup Vincenta jest to wzmacniacz uniwersalny,nie kłopotliwy,w większości konfiguracji

nie sprawia problemów,w swojej cenie nie ma konkurencji (oprócz jednego wzm xxx).

Wysteruje poprawnie większość kolumn,które są na rynku.

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.