Skocz do zawartości
IGNORED

Zanim na Sztorc Nabijemy Kosy

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wlepałem w komórce w książkę adresową i dodziennie raz dzwonię. Episkopat sejm senat rząd Rzeczypospolitej nie mają zielonego pojęcia o klątwie jaka wisi nad n+1 Sanktuarium, za mojego życia sprawdziły się przepowiednie A] Na okoliczność Sprowadzenia Szczątków Doczesnych Andrzeja Boboli B] Tak zwana Tęgoborska

i Boga proszę aby nie sprawdziła się ta trzecia bo będzie nmaprawdę źle. Samowolne niezgodne z Konstytucją i

Konkordatem przekazanie pieniędzy przeznaczonych na rewaloe]ryzację rent i emerytur należy traktować jak przestępstwo

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

I polecam n + 1 wydanie "Przepowiednie dla Polski i Świata. Niekóre z tych przepowiedni się spełniły, niektóre są totalną nawiedzoną bzdurą, a niektóre niestety oczekując na spełnienie wiszą nad nami jak miecz Damoklesa.

Nie mam najmniejszej ochoty zajmować się opisami małych lokalnych polskich Apokalips ani Armagedonem w pełnym tego słowa znaczeniu. Pomóżmy dzieciom chorym na raka porawiając w mikroskali porawiamy świat siebie i Boga stworzonego na obraz i podobieństwo nasze.

Pozdrawiam

Zbyszek

zbyszek >>. jak pieprzła hala w katowicach wysłałem na caritas 50 zł. Podobnych do mnie znam paru .Do dzisiaj słyszę że ludzie dostali groszę i nie maja nawet na leczenie kur...mać.I ciągle słysze że wszystko zostało rozliczone a ludzie kur....mac dalej nie maja pieniedzy.Jak owsiak zbierze i da ,to jest ,a i tak wszyscy na nim psy wieszaja.Powiedziałem koniec .Niech sejm i prezydent zdejmie sobie z budzetu.Ile mozna ciągle dotować tych skur... z komisji bankowej Ale nie ci będzie.

Do Mulsa

Witaj

Biedne obrzygane sierotki Marysie zapominają o jednym " Kto pierwszy słowa nad bramą napisze

Królestwa twego dni są policzone

I przez uśmiechy ucztujących lisie

Biały wyciągnie piszczel po koronę"

Od niepamiętnych czasów mam wrażenie, że jestem świadkiem Uczty Baltazara, były już dwie pierwsza w 1939 druga w 1989 teraz pora na trzecią. Dzisiaj znowu wyślę SMS-a chociaż wiem, że być może z 5 złp ukradną 2/3 ale pociesza mnie jedno 2 x 33.33 =66.6 i niech im idzie na zdrowie.

Musi się wreszcie to wszystko skończyć, gorąco wierzę.

Zbyszek

Zbyszek> Chce mi się jeszcze żyć, jak czytam słowa takich ludzi jak TY. Dobro jest w odwrocie, ale nie można się poddawać nigdy. Choćbym miał znowu chwycić szabelkę na czołgi - zrobię to - tak jak w przeszłości mój ojciec i dziad. Boję się jednak o przyszłość. Wokoło jest tyle nienawiści - to koszmar. Udam się na spacer z psiną, a następnie zajmę się moim marantzem 5030 - na szczęście jest do wymiany coś w torze ,który odpowiada za przesuw taśmy, zacina się - no i pięknie. Pozdrawiam najmocniej - jacek

Mnie po kilku godzinach pracy w słuchawkach lewa muzyka prawa słowa do niej dyktowane przy odsłuchu prawy wymieniony z lewym i tak w koło Macieju, wreszcie powstaje zamiast hitu schit

Był raz sobie chudy Mojżesz

Od narzekań i boleści

Co przynosił w czarnej torbie

Jak listonosz marne wieści

Że pijany psa przejechał

Że drożeje chleb i masło

Na burdelu płonie strzecha

A staruszce z głodu zgasło

I jak powiedział jeden kulawy

Szczęśliwy kto świata wyrzekł się wcześniej, nim świat wyrzekł się jego

Pozdrawiam

Zbyszek.

Ten cytat pochodzi z sarkofagu znajdującego się w Samarkandzie w którym leży jeden z największym zbrodniaży świata Tamerlan [Timur Kulawy, Timur Chromy, Timur Lang] Ksawerego Prószyńskiego "Trębacz z Samarkandy jedna z najpiękniejszych opowieści jakie czytałem

Pozdrawiam

Zbyszek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.