Skocz do zawartości
IGNORED

Grupa Krakowska

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

>Korwin

Miałem na studiach młodszą koleżankę (bardziej mojej pierwszej żony) o takim samym nazwisku, jak Twoje - Dorota. Dziś to już dostojna pani doktor, zawsze piekna jakąś taką przedwojenną urodą. Familia?

zwolennik łagodności

Do Dudivana

Duże porządne o bardzo dobrym głosie, dokonałem machniom na zasadzie wymienił stryjek siekierkie na kijek,

albo jeśli wolisz jednego psa za milion na dwa koty po pięćsettysięcy. Miałem w stosunku do kogoś dług wdzięczności i w tej chwili cieszę się, że On się cieszy.Mam natomiast inny problem serdecznie nie chce mi sie brać

mikrofonu AOI-ECM1060 [elektret ale muszę ze względu na ewentualne telefony komórkowe na widowni każdy dynamiczny zbiera cewką jak anteną sygnał łąćzenia się komórki] Chyba że na Los Szczęścia Baltazarze i wezmę

UHER-a -M514.

Pozdrawiam

Zbyszek.

PS.Przecież jak spie... nagranie świat się nie zawali

Korwin przyszło mi do głowy, ty mieszkasz na Grzegórzkach, ja też tutaj mieszkam nazwij temat "Kulturalnie Otwarta Grupa Krakowska z Grzegórzek" .przecież chodzi o połaczenie ludzi lubiących muzykę,sprzęt stereo,DIY,high end,analoga,słuchających,grających,śpiewających w sumie ludzi pozytywnie zakręconych-LPZ bo jeśli patrzeć do liczby ludzi w danej dzielnicy która jest najbardziej zaludniona to wygląda to tak

Pozdrawiam

Rafaell

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Korwin

Chyba zmieści się tylko tak:" Kulturalnie Otwarta Grupa Krakowska" może po co ta dzielnica może znowu ktoś się obrazić bo on jest z innej dzielnicy,przecież chodzi tu o to aby łączyć ludzi a nie dzielić.

Co do komórek to chyba wystarczy na początku powiedzieć że kto nie wyłączy teraz komórki na czas nagrywania ten będzie obciążony kosztem dodatkowo powtarzanego nagrania ludzie nie lubią płacić i wyłączą,tylko ty nie zapomnij wyłączyć swojej bo będą jaja ;)

Pozdrawiam

Paweł

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Korwin, 20 Lut 2007, 19:54

>PS.Przecież jak spie... nagranie świat się nie zawali

Bo ja wiem... zawali się chyba... Nagranie to świat, który przeminął w mgnieniu oka i już tylko na taśmie żyje.

Korwin - ty jesteś mordercą! ;)

Wracając do Pioneerów - to słuchawki hi-fi, stereo? Poszukałem w Guglu i wiem tylko że oprócz miniaturek wkładanych w ucho były i duże, profesjonalne słuchawki "radiowe" krystaliczne, całkiem jak wojskowe magnetyczne 2000 om, ale to było przed wojną!

Nie Koteczku kryształka tam nie było poczynając od 1974 roku kiedy zastosowano bardzocienką folję mającą wlaściwości piezoelektryczne Pioneer wypuścił kilka typów takich słuchawek. A co do nagrania to będzie tam PR.

TVP i inni , a to że przyjaciel dostojnego Jubilata będzie zamiast miksować dźwięk mieszał wlasną kaszę na losy świata nie wpłynie. Jak będę tak się czuł jak się czuję obecnie, to sobie oglądnę ceromonię o ile będzie bezspośrednia transmisja nie wychodząc z domu.

Przywykłem już do tego, że świat skacapiał do granic swoich możliwości i otacza mnie ogólnopolska tragifarsa ni to Orwell ni to Gombrowicz bardziej porąbana rzeczywistość niż w Vicie Tadeusza Micińskiego

Pozdrawiam

Zbyszek

Do Discomaniaca71.

Andrzejowi Z. nieco się ....liło nie po tej stronie Rynku gdzie jest Wierzynek tylko po tej gdzie jest Hawełka czyli

Muzeum Historyczne Miasta Krakowa Sala Fontanny Pałacu Krzysztofory Rynek Główny 35. Nie wiem kto Mu zagra

i kto zaśpiewa ale warto tam być. Andrzeja Zaryckiego, tak jak Zygmunta Koniecznego i Piotra Pawła Koprowskiego zaliczam do ścisłej czołówki kompozytorów polskich.

Pozdrawiam

Zbyszek

Witam

O 12,00 jestem przy Rynku Głównym 35 i będę usiłował nagrywać, zapis przesłuchać możemy albo w knajpie w przyszłym tygodniu albo w niedzielę pod Halą Targową [na pchlim targu]

Pozdrawiam

Zbyszek

• 5 lat później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.