Skocz do zawartości
IGNORED

Czy denon.dcd.2560 jest kulturalny?

krzych

Rekomendowane odpowiedzi

krzych

wez na litosc boska wyluzuj bo:

watek nie jest zgodny z regulaminem bo nie ma nic wspolnego ze stereo to raz

dwa to jest internet i gdybys mial choc troche oleju w glowie wiedzialbys jak sie zachowac w stosunku do ludzi z ktorymi nie potrafisz sie dogadac, zakladanie takich watkow jest naprawde zalosne

Krzych, ja Ci powiem tak: juz nie ciagnij tego watku. Powod? Wpadnie Ci moze w rece DCD 2560 (ale Cd ;-) zechcesz sie dowiedziec cos o nim i wklepiesz go w wyszukiwarke...i dostaniesz palpitacji ;-)

Swoja druga co raz bardziej pracochlonne czegos sie dowiedziec o tym CD denona z wyszukiwarki. Miejcie Panowie na przyszlosc wzglad na to ze ktos z niej jednak korzysta i szuka z reguly informacji o sprzecie, a nie o forumowiczu (to taka uwaga a nie zarzut)

-> Canti

Przeczytaj proszę cały wątek jeszcze raz, ale ze zrozumieniem tekstu...

Zapytam wprost: czy Ty osobiście chciałbyś dostać obraźliwą PW od innego forumowicza tylko dlatego, że kiedyś mu pomogłeś, a on Cię przy okazji w tym samym wątku potraktował jak świnia, pisząc m.in. żebyś "przestał szczekać dupą" itd. I Ty teraz ostrzegasz innych, że ów forumowicz zachowuje się chamsko...

Na miłość boską, czy to jest żałosne, w którym momencie jest to żąłosne?

Czy byłoby Ci przyjemnie być tak potraktowanym i dostawać takie PW i je czytać??

Czy jest Twoja zgoda na to?

Czy naprawdę chcesz, żeby tak wyglądało to forum?

Odpowiedz proszę...

A tłumaczenie chamstwa i prostactwa tym, że to jest internet na szczęście do mnie nie dociera...

k.

-> AmAdeuz

Mam wrażenie, iż "masz pretensje do garbatego, że ma proste dzieci"; to nie ja wymyśliłem sobie nicka "denon.dcd.2560" i ja z tym nie mam nic wspólnego i nie mój nick bedzie robił (a już robi! ;-) zamieszanie w wyszukiwarce...

k.

krzych

gdybym dostal taka odpowiedz to bym poprostu napisal co myśle na pm temu czlowiekowi olał, naprawde jak potrafi w pm tylko jechac po mnie i nic konkretnego nie pisze to odpisuje mu co mysle i olew

zalosne to jest bo robisz to co jest okreslane jako karmienie trola

myslisz ze ty jedyny natknales sie na chamstwo w necie? myslisz ze ty jedyny dostales obrazliwe pm?

pomysl przez chwile, jakos wiekszosc ludzi potrafi to rozwiazac bez tworzenia watkow w glownym dziale

dostep do internetu moze miec kazdy 10letnie dziecki i skonczony idiota, zapewne w swoim zyciu trafisz na nie jednego idiote w sieci i nauczysz sie olewac i nie unosic sie honorem, i potem zauwazysz jak bez sensu jest ten watek

miedzy innymi dlatego ze wiekszosc ludzi ma tak naprawde w dupie czy ktos cie skrzywdzil czy nie

za to przeszkadza im ze na glownej stronie ktos wypisuje swoje zale

krzych

Żal mi tych wszystkich gości, którzy piszą że to na boczncę, że zwalczasz przeciwnika jego metodami itp. Fakty są proste: to jest prostak i cham !!! I tyle !!! I styl który uprawia na forum jest nie do zaakceptowania dla normalnie myślących ludzi. I nie ma sensu wdawać się z nim w żadną polemkę. Koń jaki jest wszak każdy widzi. Niestety jest coraz mniej ludzi którzy nazywają rzeczy po imienieniu. I coraz mniej takich, którzy na to reagują. A potem się dziwią, że niski poziom, że chamstowo, prostactwo itp. Że na ich ważne pytania nie ma poważnych odpowiedzi. Ale jak się dopuszcza do towarzystwa dresiarza to takie są tego skutki. Żałosna jest ta cała ekipka która tego nie chce zmienić nie widzi że to prowadzi do upadku i degrengolady calego forum. Pozdrawiam i trzymaj się dzielnie. Nie jesteś sam. Miron3333.

p.s.

napisales czy chce aby tak wygladalo forum

jak wygladalo?

to co mi sie nie podoba na forum poprostu nie czytam

jak widze odpowiedzi z nickami niektorych ludzi to automatycznie je omijam

specjalnie po to na forum jest taki przycisk "ignoruj" przy nicku innych

miron3333

widze ze nie zauwazyles ze na TYM forum jest to walka z wiatrakami

poprostu trzeba olewac

nie ma tu moderacji z prawdziwego zdarzenia dlatego jest tak a nie innaczej

dlatego wez ty tez daj se siana i zastosuj najskuteczniejsza metode moderacji obecnie dostepna na tym forum -> olewanie

gdyby był tutaj team moderatorów, do ktorych moznaby wysyłać pm, którzy mieliby w miare dużą siłe aby nakladac np. czasowe bany, to nie byloboby zadnego problemu

byly proby juz, przy kazdym poscie jest "zglos do moderacji"

nie raz probowalem uzywac tego magicznego przycisku ale zaden moderator sie nie odzywal

wiec zrozumcie i dajcie se siana

-> Canti

Zrozum proszę, że nie jest ważne, czy to ja dostałem taką PW, czy może kolega Kowalski, czy też Malinowski.... I nie ja jeden i nie pierwszy zetknąłem się z chamstwem... To jest dla całej sprawy NIEWAŻNE! Ważne jest, że forum schamiało do tego stopnia, iż możliwy jest sam fakt otrzymania tak chamskiej PW , czy też napotkania wątku chama, który napisze Ci żebyś cyt. >>POSZEDŁ SZCZEKAĆ DUPĄ GDZIE INDZIEJ

-> Miron3333, Canti

Dzięki za poparcie ;-) I masz rację - ta powszechna znieczulica prowadzi to forum na manowce... Dlatego Canti nie zgodzę się z Tobą, żeby akty chamstwa po prostu olewać...

k.

ale co chcesz robic

po kolej dla kazdego robic taki watek? normalnie jak lustracja

zrozum ze dopoki lukar nie zmobilizuje dobrej grupy 5-6 moderatorów conajmniej po jednym na kazde forum to nic z tego nie bedzie

bedziesz tak ciagnal swoje watki na forach ktorych tematyka jest zupelnie inna?

przypominam ci ze ten watek sam w sobie jest niezgodny z regulaminem

-> Canti,

A znasz pojęcie "falandyzacji prawa"???

Wątek jest zgodny z regulaminem forum audiosereo.pl, gdyż szukamy w nim odpowiedzi na pytanie, "czy Denon DCD-2560 jest kulturalny"? Jak powszechnie wiadomo odtwarzacz płyt kompaktowych jest zaliczany do kategorii sprzętów stereofonicznych, więc naturalnie wątek jest w zakładce STEREO...

Jednak, ze względu na - przyznajmy - odosobnione głosy niektórych Forumowiczów, iż powinien on być na BOCZNICY poprosiłem Lukara, aby wątek przeniósł... Jego milczenie można odczytywać rozmaicie... Ja na przykład mam podstawy do spekulacji, iż Lukar zgadza się z umiejscowieniem tego wątku w zakładce STEREO na jego forum ;-)

A co robić z chamstwem? ZWALCZAĆ. Zawsze i stanowczo. Pisałem o tym wyżej... Zamykanie oczu nie pomoże... "ignory" również... Ja to forum pamiętam sprzed trzech lat... to było zupełnie inne forum... ZUPEŁNIE.

k.

Kszychu powinienes wyluzowac troszke, uwazasz sie za czlowieka inteligentnego- nie folguj sobie az tak bardzo;)

A co do kolegi Denona... faktycznie zbyt wyrafinowanym osobnikiem raczej nie jest, juz od dluzszego czasu czytajac jego posty, szczegolnie drobne sprzeczki widze jak latwo zamyka mordki forumowiczow. Ktorys cos powie nie tak, odrazu kilka mocnych lub obrazliwych slow i juz siedzi pokornie...hehe;) Przypomina mi to kogos.

Nikogo nie oceniam, tak sobie napisalem!

Przepraszam za brak polskich liter ale nie moge ich uzywac na sprzecie z ktorego pisze;)

-> narsiltm

Ale ja jestem wyluzowany ;-) Naprawdę ;-D

Ale czy z reakcją na patologię mam czekać, aż ktoś z Forumowiczów zacznie mi grozić śmiercią?? Czy mam prawo wcześniej reagować prewencyjnie, zadając np. proste pytanie, kto na tym forum popiera takie chamskie zagrywki, jak denona.dcd.2560, a kto nie? Czy np. zwracając uwagę Forumowiczów na narastające tu chamstwo i prostactwo...

k.

p.s. brak polskich czcionek to nie przestępstwo ;-)

szkoda tylko, ze tacy Panowie jak MIRON333 zapominaja o tym co ja tu napisałem, i o tym, KTO ROZPOCZAŁ TE CAŁĄ AWANTURE. odpowiedz jest prosta: nie ja, kolega Krzych, mój najlepszy przyjaciel, zamiescił link do mojego tematu, widac tam wyraznie lekceważacy ton wypowiedzi KRZYCHa, mimo moich nalegań na konkrety. podobnie dzisiaj-burze rozpętał Krzych, tzw inteligentny prostak. MIRON333- przestudiuj cały problem, potem sie wypowiadaj.

a co do dresa, hmm, chcecie moje zdjęcie? chcecie moje CV? moze swiadectwa ze szkoły? akurat z dresami, drodzy panowie, miałem do czynienia, ale zupełnie z innej strony niz tu wszyscy piszecie.

a wszelkie nazywanie mnie DRESEM, jest przynajmniej BEZPODSTAWNE.

walka z chamstwem, TO WALCZCIE Z KRZYCHEM. człowiek prosi człowieka o pomoc. prosi o konkrety, prosi o pisanie postów konkretnych. wówczas Krzych zaczyna robic sobie zarty, tym wieksze iz wieksza jest moja frustracja. ciekawe, ze na całe forum, dotknięty moim zachowaniem poczuł sie tylko ignorant: Krzych, + zakłądam hipotertycznie ze takze Miron333.

a gdzie reszta?

panowie gorący stronnicy walki z chamstwe,:

zanim cos napiszecie na mój temat w negatywnym swietle, przestudiujcie moje posty, i krzycha posty,

wyciągnijcie wnioski, napiszcie refleksje.

ten durny temat wymaga tego ,aby wszelkie wypowiadające sie tu osoby głłęboko przemyslały to co chcą napisac, i przeanalizowały sytuacje, włłącznie z genezą powstania mojego z krzychem konfliktu.

przypomne jeszcze. kto uwaza mni za dresa, prosze podac maila, wysle kilka fotek.

inna sprawa: walka z wiatrakami? dlaczego nie załozyłem KONTRTEMATU: CZY kRZYCH JEST INTELIGENTNYM PROSTAKIEM.

otóz dlatego, ze nie od tego jest forum, od kłótni jest PW, a w moim przypadku, ignorujac od 2 godzin krzycha,

poprostu nie mam ochoty znizac sie do dzieciecych kłotni.

bolą mnie tylko wyssane z palca okreslenia na moją osobe.

Ponieważ idę już spać, wywieszam na noc listę...

# CHAMSTWU SPRZECIWIAM SIEM SIŁOM I KULTUROM OSOBISTOM:

1. krzych

2.

3.

itd...

Może pod osłoną mroku ktoś nieśmiało się dopisze... ;-)

A, i jeszcze piosenka... z Kabaretu Starszych Panów, może pamiętacie jej tytuł ;-D

Dobranoc, dobranoc mężczyzno

Zbiegany za groszem jak mrówka

Dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach

Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą

Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w P.K.O.

Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren

Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen

Dobranoc, dobranoc niewiasto

Skłoń główkę na miękką poduszkę

Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem

Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce

Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje

A teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen

Dobranoc, dobranoc niewiasto

Już czas na sen

Dobranoc, dobranoc ojczyzno

Już księżyc na czarnej lśni tacy

Dobranoc i niech Ci sie przyśnią pogodni, zamożni Polacy

że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci

i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci

i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen

Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen.

denon.dcd.2560

niektorzy poprostu czuja sie skrzywdzeni, niczym zly dotyk ktory boli cale zycie

sa ludzie normalni i ci wrazliwsi, trafiles na takich niestety

nie tylko wrazliwych ale czasami natretnych jak w watku o wybor kolumn tam pamietam ze przez x odpowiedzi ciagle ktos cie nekal zebys poszedl posluchac

daj se siana

lukar nie jest glupi i zobaczy prawde

jesli chodzi o bluzgi czy niemile posty ktore piszesz tez moglbys troche przychamowac choc zgodze sie z toba ze niektorzy zrozumieja co sie do nich mowi jak sie krzyknie ale niestety jak chcesz unikac takich ludzi to poprostu ignoruj ich posty

wiem, Canti, i swieta prawda ze mam za skórą swoje. ale poprostu na widok lekcewazenia, jakiego dopuscił sie Krzych, robie sie czerwony. dziwi mnie to, ze

oskarzenia lecą o moja reakcje na swińskie zachowanie,

a nie na samo zachowanie osobnika który wszystko prowokuje.

to jest dziwne.

APELUJE do wszystkich którzy nazwali mnie dresem o podanie e-maila. przesle wam swoje fotki.

utnie to wszelkie wyssane z palca okreslenia i docinki, a stronnikom inteligenta-prostaka krzycha z pewnoscią przytemperuje skłonnosc do wysuwania pochopnych wniosków.

Do Denona:

Przeczytalem caly, nieszczesny watek, niestety to Twoja wina, Ty naskoczyles na Krzycha uzywajac wulgaryzmow, obrazajac go (oraz kilka innych osob). Jesli chcesz tak dalej pisac to skasuj chociaz informacje, ze jestes sudentem z Twojego "o mnie" bo lipe calej braci robisz.

Dobranocka,

Narsiltm.

denon

daj se siana naprawde

nie znizaj sie do jego poziomu, pokazesz sam wyzszy poziom jak nie bedziesz sie angazowal pomimo jego zaczepek

ludzie maja glowy nakarku i jesli kogos to zainteresuje w ogole to zobaczy prawde ;p

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.