Skocz do zawartości
IGNORED

Baseny w ogrodzie.

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz :-), 25 Lut 2007, 22:34

Zydel, moj przyjacielu, czy mnie tez chcesz przeprosic, czy nadal jak piszesz chcesz mi

>"przypierdolic w szczeke"?

To taka przenośnia. Z tego co wiem to ty chciałes bić innych (wpisy w wątkach). Natomiast różnica zdań nie wywoła we mnie instynktów zwierzęcych:)

Jeśli da ci to satysfakcje to przepraszam.

No dobrze, ale mam nadzieje, twoj brat-producent filmowy-mistrz karate-wlasciciel basenu-przyjaciel Chucka nie bedzie chcial mi "przypierdolic"! Zydel, a propos homeseksualistow, odnosze wrazenie, ze nie jestes zbyt tolerancyjny w stosunku do osob z inna niz twoja orientacja seksualna? To prawda?

van, ale pamietaj, tak miedzy nami, wiec nic nie mu nie mow, stary, posluchaj mnie, te przyglupy na Florydzie sa tak nawalone, ze zaczynaja po pijaku belkotac o Chucku, a ty chcesz wiedziec jak te matoly przekreca clo w Bialymstoku! W ogole nic nie dojdzie. Kubusy ich wydymaja na spedycji 4 razy.

vanvideo, 26 Lut 2007, 03:56

>>>> zydelek

>Podaj proszę przewoźnika. Za $200 to opłata za dwa głośniki 18 calowe. Ten basen waży chyba 1/2 TONY

>albo tepiej,

Dzwoniliśmy po róznych agencjach wysyłkowych. Ceny pomiędzy agencjami rózniły się bardzo mocno. W końcu Polamer zaproponował najkorzystniejszą cenę. Pozostałe chciały dużych dopłat za wagę i zwiększone gabaryty.

Natomiast US Post koszt byłby przeogromny.

Vanvideo- własnie rozmawiałem z kumplem z Gdańska, który cały czas sprowadza to i owo ze stanów. Gdybym wiedział to wysyłkę miałbym darmową i wolną od cła:):) Do kontenerów zawsze jeszcze coś sie da doładować:).

Natomiast różnice między agencjami wysyłkowymi jeśli chodzi oceny wahają się od 20centów do dolara za funta przesyłki. Za zwiększony gabaryt opłata stała 25$.

Jazz :-), 26 Lut 2007, 02:25

>Chucka nie bedzie chcialo mi się "przypierdolic"! Zydel, a propos homeseksualistow, odnosze wrazenie, ze

>nie jestes zbyt tolerancyjny w stosunku do osob z inna niz twoja orientacja seksualna? To prawda?

Tolerancyjny to jestem i moze aż za bardzo. Pedały mają zdolności artystyczne podobnie jak eunuchy w średniowieczu. Jeśli już mają taką orientację to nie powinieneś się z tym kryć. Najgorsze jest ukrywanie swojej inności. Czy ja ukrywam że lubie golnąć- nie Więc zrób to samo i po kłopocie.

W sklepach w USA sprzedaje się również podkoszulki (na lato i zimę) ala Patric S. które od pary lat są synonimem pedalstwa. Te zimowe są wykonane z wełny i szyte obskurnym szwem overlocka (zygzakiem) i zakładane np. do pabu na piwo:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.