Skocz do zawartości
IGNORED

Nie wy3mię ! Kartoflano-buraczany sąsiad

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Lt_Bri - odnosnie psów masz rację - niestety w Polsce jest tak że część ich właścicieli zachowuje się jakby ich ukochany pupil był ósmym cudem świata. A to że szczeka (przez balkon!!) i sra gdzie popadnie - to nie powinno nikomu przeszkadzać.

Z ultradźwiękami to jest zajebisty pomysł.....................Dzięki!!!!!!!!!!!!!

The odd get even.

Z tą czekoladą to niedokońca tak jest . Mój owczarek potrafił porwać tabliczke gorzkiej czekolady i już niebyło szans by mu ją odebrać... piwo tez bydle lubiło ...ale może masa 52kG robiła swoje.. jak trzeba sąsiadowi utemperować pieska zdecydowanie ultradzwieki -przestrajany generatorek plus tubka piezo alpharda za kilkazł jeśli w budynku jest centralne można dać tubę w przepust w stropie . Pies swoje dostanie...

Niestety tez mieszkam w bloku i wprowadzili sie nademna nowi lokatorzy ... raz była impra i dzieci biegały po domu po 1 w nocy ..poszedłem przeprosiłem i spytałem czy juz mieli wizytę policji .... nieodniosło skutku ...wezwałem..

policjanci z patrolu sie niep.... spytali tylko czy skaładam skarge i dalej sprawa juz potoczyła sie urzedowo..... teraz są grzeczni...

Jeszcze idę na próbę zastosowania przysłowia o zgodzie i niezgodzie. A miałem wczoraj po 23:00 wzywać gliny - szef wspólnoty poprosił mnie ,abym się wstrzymał - bo tak właściwie żówno w tej sprawie zrobił i wyczułem lekkiego cykora w jego głosie. Spotkamy się ,liczę, niebawem we 3kę. Tylko 1sza chamska odzywa i jakieś pier... albo ch... i qrw - droga oficjalna z wykorzystaniem wszelkich możliwych opcji. Patrol - ogrzeją się chętnie u mnie, dzielnicowy, nadzór budowlany,sąd. Coś jest jeszcze w opcjach?

Kiedy na mój podwieszany sufit w mini-łazience pod nim zaczął lecieć gruz (było słychać,potem widać i czuć - zwłaszcza jak odkręciłem żarówki) wezwałem gnoja. Obiecał bez gadania naprawić to jak tylko zechcę zdjąć sufit np. podczas remontu. Osobną kwestię stanowią dalsze zniszczenia sufitu,które poszły od napier ... w jego łazience czyli pręgi wypukłe i pęknięcia. Burak ofc usiłował zwalić na moje prace przy stawianiu uścianki kartonowo-gipsowej 4 lata wcześniej od jego remontu. Wezwałem experta wspólnoty,ten to wyśmiał.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.