Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego nikt nie odpowiada na moje

opolanin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam inny amli nie marantz.

I w tedy wchodzisz na DVD i jak masz polaczony coax to musisz ale mysle ze w manu napewno mozesz przydzielac rozne wejscia roznym komponentom.Tak np:

DVD-

TUNER itd

ja mam tak w denonie wiec mozesz sprobowac u siebie w manu cos takiego znalezc i DVD ten typ polaczenie przydzielic-powodzenia

pozdrawiam

Przepraszam za chaotyczna odpowiedz ale cos mi sie popieprzylo we wpisie:) , w kazdym badz razie sproboj w Manu przydzielic odpowiedni typ polaczenia(w twoim przypadku DVD-coax)

powinno zadzialac

Nie dosyć że nie chce ci się zerknąć do instrukcji to jeszcze się pieklisz że nikt ci w ciagu 15 minut nie odpowiedział na pytanie. Jak jestes taki niecierpliwy to weź do rączki instrukcję i wlóż odrobinę pracy a powstrzymaj się od oceniania forum skoro sam jestes leniwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.