Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz,a muzyka rockowa

calghar

Rekomendowane odpowiedzi

po prostu czytać tego nie mogę:) Drakula okazała się dynamiczniejsza od np Denona PMA 860 - a ten chyba to mniej więcej półka i szybkość roteli. Słuchałeś całego systemu który jest spokojny - a zwłąszcza kolumny. Zresztą... my tu gadu gadu a mi eposy m22 stygną:) ja tamn wracam do słuchania, pozostawiam wam teoretyzowanie;) A i jeszcze jedno - co do gradacji planów i sceny... jakoś nie zauważyłem na rotelach nic z tych rzeczy:) Ale może qman zauważył, muszę się go zapytać przy okazji;)

->Seba78

No fakt Seba, kolumny masz do natychmiastowej wymiany, bardzo możliwe że to one najwięcej kaszanią :/

Ja na Rotelach, z dobrymi kablami, dobrym CDkiem i granitkami pod Dynkami i elektroniką, mam przestrzeń w szerz, do przodu i czego się nawet nie spodziewałem w głąb. Oczywiście musze przyznać że nie jest to prezentacja dla kogoś kto nie lubi bliskości muzyków. Na niektórych płytach czuję się jakbym stał na środku sceny, a wokaliście mógł podać rękę ;) Zresztą trza było posłuchać jak był u mnie Romek ze swoimi kablami i Yamahą, on również stwierdził że u Ciebie Seba nie ma w ogóle sceny i stereofonii. Oczywiście musze Cię pochwalić że wywaliłeś ten tragiczny regał pomiędzy kolumnami, na moje ucho psuł więcej niż niejeden kabel ;P

W porównaniu z Tobą i Jarkiem ja mam najmniejszy pokoik do słuchania i to jest największe ograniczenie w prezentacji przestrzeni. Co jak co, ale Dynki są do pokoi minimum 20m2 a ja mam ledwie 15m2. Jak było słychać u Ciebie, dodatkowy metr za plecami daje więcej niż dowolna ilość wytłoczek na ścianie :/ Dlatego tak mocno cisnę Jarka żeby kiedyś urządzić odsłuchanie u niego całego mojego sprzętu z Dynkami i Rotelami.

PS. Można się wprosić na odsłuch Eposów ? :) Szkoda że już nie mam Creeka, choć pewnie by nie napędził tych smoków :]

->guitarmen

Dogryzamy, ale to dlatego że my się tak bardzo lubimy :) Ostatnio rzadko kiedy miałem ochotę coś na forum napisać. Dzięki Sebie jest okazja do nabicia postów ;P

I love the sound of crashing guitars

>Na niektórych płytach czuję się

>jakbym stał na środku sceny, a wokaliście mógł podać rękę ;)

To tez zauwazylem, tylko akurat hi haty perkusji, w jednym utworze moglem ich dotknac normalnie:) lekkie zdziwko mnie wzielo jak to uslyszalem;)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.