Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie słuchawki surround

cles

Rekomendowane odpowiedzi

Panasonic cośtam 930. Kosztują 300 pln-ów, dostępne wszędzie. Dźwięk muzyki nie to że dobry ale wręcz zachwycający. W przeciwieństwie do wielu innych, reprodukują także wysokie tony i to bardzo czysto, pastelowo. Ale swoje musiałem z ciężkim sercem oddać bo mam w chałupie spore zakłócenia elektromagnetyczne, a one są na to bardzo wrażliwe więc szumiały jak zawór od spłuczki klozetowej. Warto więc szybko sprawdzić po zakupie czy i u Ciebie aby tak nie jest.

Aha, mi jeszcze to w nich przeszkadzało że nie przylegają dobrze do uszu. Są jakby za małe, dlatego gdybym je zatrzymał to chyba bym obciął tę durną gumę przy pałąku.

A jak sobie radzą z surround to nie wiem, bo nie jestem miłośnikiem tego rodzaju zniekształceń. Jako laik zauważyłem że najmniej paskudnie to brzmi gdy słuchawki są tej samej marki co telewizor. Z popularnych producentów to najsensowniejszy surround wydawał mi się w telewizorach philipsa, no i sony też jest raczej niezbyt dokuczliwy.

popatrz tutaj,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mam gdzies zapisany link do watku o tych sluchawkach. musze poszukac.

Uzywam ich juz chyba ze dwa lata. Znakomity dzwiek DD i DTS, super bas i efekty. Uzywam ich tylko do filmow i naprawde polecam. Kosztuja troche ale naprawde warto! Mozesz miec podlaczone 2 sluchawki. Dalem za nie ca 1.000PLN, kupowalem w UK. Teraz moga byc tansze, jednak chyba juz ich nie produkuja.

Nie ma sie do czego przyczepic zadnych trzaskow tylko piekny czysty dzwiek.

Ukryta Zawartość

z tańszych itu chyba najtaniej

Ukryta Zawartość

średnich

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.