Skocz do zawartości
IGNORED

Wtyki w sieciówkach Wasze zdania?

Zmora

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tu jeszcze chciałbym zwrócić uwagę, że nie neguję niczyich zdolności słuchowych. To bardzo dobrze, że wychwytujecie różnice. Ja tylko podpowiadam co zrobić, żeby grało lepiej. Wiem, że tor zasialania przerabia się dużo trudniej niż wymienia kabelek, ale to jest właściwsze rozwiązanie. Ja też słyszę wpływ, i kabli (zwłaszcza interconnectów, co jest łatwo wytłumaczalne), i kondensatorów. Różne elektrolity potrafią różnie grać, i dlatego rządzą Jamicony, Pany FC i Elna Silmic/Cerafine. Chiński no-name to loteria, ale próbować można, bo to tanie próby będą ;-)

Zmora, 10 Mar 2007, 22:09

>Rzecz w tym że nie wiem? Dlatego się pytam?

>Są na rynku wtyki od 3zł- 400zł i więcej. Na czym polega i co dyktuje taki ich rozrzut cenowy?

>Czy aby tylko wygląd???

Zmorą tego forum są takie tematy........

Zmora, przeczytaj to jeszcze raz co napisałeś, bo odpowiedź na takie pytania są właśnie w pytaniu. Jak dojdziesz do odpowiedzi nie już będziesz zaśmiecał tego forum podobnymi tematami.

Pozdrawiam

Jorgen

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.