Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy sprzęt audio-co z kolumnami i cd

Check-IT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako że z Paradigmami M3 i Reloopem Ha-200 pożegnałem się pare dobrych miesięcy temu, teraz mam przypływ gotówki i chciałbym kupic nowe audio do swego pokoju. Na wzmacniacz jestem już zdecydowany - z ha-200 byłem zadowolony bardzo, to i z Ha-210 będe. Co do kolumn, tym razem chcę celowac w kolumny podłogowe, zależy mi na dobrej dynamice, basie, mniej na wysokich i średnich oraz na scenie. Słuchaj muzyki raczej ciężkiej (hardcore/punk/rock), czasami czegoś lżejszego. Pokój ma 15,5m2, ale mam w nim mało co więc przestrzeń jest dośc duża. Słuchałem u znajomego E60 i spodobały mi się, jeśli macie jakieś ciekawsze pomysły, to chętnie usłysze, gdyż kolumny jeszcze są w fazie projektu. NIe wiem natomiast zupełnie jaki odtwarzacz CD do tego wsyzstkiego kupic. Myślę że miałbym na niego około do 700złotych. Prosiłbym o jakieś rady, gdyż na allegro jest spory wybór używanego sprzętu, jednak nie wiem co się nadaje. Odtwarzacza raczej ze sklepu nie będe brał gdyż za tą kase nowego nic sensownego nie kupię. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.