Skocz do zawartości
IGNORED

tuner vs amplituner - nie wiem co zrobić

connex

Rekomendowane odpowiedzi

mam ampli kenwooda takie jak na poniższej aukcji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

teraz zastanawiam się czy jest sens kupowac jakis tuner czy wykorzystać ten podłaczając go do wzmacniacza. On wygląda ślicznie - jest w idealnym stanie technicznym i wizualnym ale jakoś mnie nie przekonyał gdy pracował jako "wzmacniacz". Jako tuner sprawował sie bardzo dzielnie ale nie wiem jak będzie wytrzymywał porównanie z jakimiś dobrymi tunerami. nie mam skali porównawczej wiec prosiłbym o podpowiedź. Myślałem aby kupić sobie jakiś cyfrowy i będę miał dwa - jeden analog z ładnym widoczkiem na panel o ciepłym misiowatym dźwięku i drugi cyfrowy - tylko nie wiem czy jest sens? róznica może być duża? ewentualnie za czym rozglądac się wśród cyfrowych?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.