Skocz do zawartości
IGNORED

projektor do 4500 zl

Audiolab8000S

Rekomendowane odpowiedzi

a tu są fajne screenshoty z HC1100

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

na tej stronie możesz obejrzeć sobie obrazy z tego projektora oraz z innych/od koloru do wyboru

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Toshiba TDP-MT700 - DLP ™ Home Cinema Projector a jak oceniacie ten projektor ? ktos widzial obraz z tej toshiby bardzo duzo wyroznien otrzymal . Jak obraz ma sie w stusounku to OPTOMY HD70 i Mitsubishi HDC1000

w Stanach chciałem ją kiedyś zobaczyć, ale nikt nie miał i wybrałem Sony VPL-HS50. Podobno Toshiba MT700 to to samo co Benq 7700, ale nie wiem czy jest ta sama lampa, optyka... W każdym razie jest to poziom benq 7700.

Nie widziałem obrazu z tej Toshiby, ale jeśli jest tak jak pisze americano-obraz zblizony do Benqa 7700, to z recenzji w Audio-Video(3/06) wychodzi na to że jest lepszy od Panasa PT-AE900 i Epsona EMP-TW600- gusta guściki zależy kto co kto lubi. Ja zdecydowanie jestem za DLP

Panowie

gdzie w Warszawie mogę zobaczyć w akcji Mitsubishi HC1100 ? Może ktoś polecić jakiś dobry sklep z projektorami (chciałbym porównać z Panasonic AX100 ) - będę specjalnie jechał z Trójmiasta.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.