Skocz do zawartości
IGNORED

sklepy muzyczne w Krakowie

josef

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo, że ten w Rynku, w pasażu na górze i drugi w Rynku na rogu Sławkowskiej i jeszcze rynkowy EMPIK oraz ten na Wawelu, ale po co Ci to, jak w merlinie i w EMPIKu w necie i tak wszystkiego jest więcej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>josef

Sporo fajnych płyt kupiłem po baardzo okazyjnych cenach od allegrowego sprzedawcy o nicku Cotchis. Odbieram je osobiście, oszczędzając na wysyłce. Wszystkie nurty i gatunki. Best buy of the year miałem niedawno: nabyłem hurtem ok. 80 płyt - fakt, różnej jakości, ale w większości niezłe - za 100 zł.

zwolennik łagodności

Miło wspominam sklep przy ul.Karmelickiej (blisko Placu Inwalidów).W podziemiach był duży wybór muzyki "alternatywnej".

Jest jeszcze Music Corner na Jana? Często coś tam kupowałem.Nie było wtedy za wiele sklepów z kasetami. Był też taki malutki sklepik przy placu Wszystkich Swietych.Miły właściciel czasem coś skopiował na taśme.

Jesli coś pochrzaniłem w ulicach to nie bijcie, dawno nie byłem w Krakowie.

lenam,

kupuję czasami od cotchisa,ale misz-masz tam totalny,tzn.płyty pokancerowane(czytaj-z felerem małym lub większym ,z reguły okładka,albo wydania nie na sprzedaż,czyli do stacji radiowych przeznaczone).

Ogólnie oferta bez ladu a skladu,czyli Maria Carah+Jazzanova+Antonio Farao+BACH.

Lepiej polować na dobre płyty w necie,niezależnie od oferty sprzedawcy.

Pozdrawiam!

I&I

Tak, tak, masz rację, Cotchis ma mydło i powidło, a do tego w różnym stanie. Ale od czasu do czasu można tanio coś fajnego upolować. Mnie tam parę rysek czy jakiś napis nie przeszkadzają ;-))

A wracając do krakowskich sklepów - zaraz po otwarciu w Saturnie była masa świetnych płyt w rewelacyjnych cenach. Aż łzy miałem w oczach, bo wszystkiego oczywiście nie dało się kupić. Po paru tygodniach jest już bardzo przeciętnie, jak w Media Markt.

zwolennik łagodności

a propos.. pamietacie taki sklep na Senackiej/ wylot Kanoniczej??.... mnóstwo klasyki, opery.. chodziłem na zajecia do Col. Iuridicum i ogladałem po drodze .. i obiecywałem sobie że jak będe miał kasę to będę kupował tuzinami.... to chyba był sklep fundacji budującej operę w Krakowie .. no i sklepu nie ma i kasy wydawać nie ma gdzie... a opera się buduje ..

... co do Saturna - kilka zacnych płyt za grosze też kupiłem.. czasami coś na pałę przeceniają i mozna złowić....

jbb, 5 Kwi 2007, 22:14

Sklep jest dalej tylko na Wawelu czynny jest do 17 po tej godzinie twierdza bywa zamknięta .Najbardziej beztrosko polecam tam pójść z karta płatniczą

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.