Skocz do zawartości
IGNORED

Problem z myszą.

andrea29

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie bezprzewodową myszkę LABTEC'a. Model "Canada 310" (1200dpi). Działa :) Jednak drażni mnie jedna rzecz, której przy pomocy załączonego CD-Ra nie mogę nijak ustawić, bo nie ma takiej opcji ! A chodzi mi o przewijanie strony przy pomocy pokrętła. (Soft wspomina osobno o kółku i pokrętle ;))

Gdzie tkwi błąd ? Co mam zrobić żeby to ustawić ?

* * *

Czasem kółkiem udaje mi się przesunąć stronę, (dokumenty w Excel'u) ale w 99% przypadków nie. Np. na forum - nie :(((

Może mam odinstalować oprogramowanie od starej myszki ?

Pomóżcie, bo przesuwanie strony przytrzymywanym lewego klawisza myszy na pasku z lewej strony ekranu jest uciążliwe.

Z góry DZIĘKUJĘ za pomoc.

https://www.audiostereo.pl/topic/32760-problem-z-mysz%C4%85/

Odinstalowałem sterowniki i odłączyłem mysz. Wyłączyłem kompa i ponownie wszystko jeszcze raz podłączyłem.

No i mysz działa jak sobie życzę :-))) / Ha, widocznie przestraszyła się "fachowca" ;-)) /

* * *

Opisałem, bo może się to komuś kiedyś przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.